Populacja Obecnie

Chciałbym zapytać jak tam na dzień dzisiejszy z populacją na Vindictusie EU?

1.Gra dużo ludzi?

2. Znajdę bezproblemowo gildie?

3.Jak tam z ludzmi na raidy,dungi itp?

4.populacja raczej spada czy utrzymuje się w miarę na normalnym poziomie?

1.Tak

2.Hmm raczej tak

3.Są

4.Utrzymuję się w miarę normy

Dzieki za odpowiedz. Jakies pare miesiecy temu chcialem wrocic do gry jednak po wlaczeniu gry cos bylo nie tak ani ludzi na raidy i te z S1 i te z S2 tak jakby pustkami wszystko swiecilo.

Dlatego też chcialem sie upewnic by nie doszlo znow do sytuacji ze sciagam na marne.

1. Tłumów wielkich nie ma ale liczba graczy jest co najmniej wystarczająca.

2. Pewnie.

3. Na zwykłe dungi nie potrzebujesz ludzi a na te gdzie się dropi albo na raidy zawsze się jakieś party znajdzie.

4. Ciągle coś się dzieje więc sprawa wygląda tak, że populacja jest stała, potem rośnie gwałtownie na jakiś czas np. eventu czy nowej postaci i potem znowu wraca do normalnego poziomu. Graczy przybywa, powoli ale systematycznie przybywa.

Jeżeli ma ktoś namiary na jakąs Polską gildie z gronem chociaż 20aktywnych graczy byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi je podał.

W grę wcześniej grałem miałem Kaia na 70lv jednak teraz zacznę od nowa prawdopodobnie Lynn lub Hurkiem.

Polacy mają może któryś channel na którym głównie grają?

Niby kanały 71-80 byly dla polakow ale nie wiem czy informacje sa prawdziwe

Był jakiś polski kanał gdzie zawsze widziałem dużo Polaków ale jaki to był? Tego nie pamiętam. Chyba siedemdziesiąty któryś ale nie wiem dokładnie.

Polacy głównie siedzą na 71, tam też powinniście szukać jakichś gildii.

Chciałbym zapytać jak tam na dzień dzisiejszy z populacją na Vindictusie EU?

1.Gra dużo ludzi?

2. Znajdę bezproblemowo gildie?

3.Jak tam z ludzmi na raidy,dungi itp?

4.populacja raczej spada czy utrzymuje się w miarę na normalnym poziomie?