Witam. Chciałbym wrócić do czasów dzieciństwa i pograć na serwerze dragon-network, jednak mam pytanie - jak z populacją na serwerze? Czy spotkam kogokolwiek na startowych lokacjach, w miastach? Jest z kim pohandlować? Z góry dzięki za odpowiedź.
Populacja serwera
Kolego pamietam te czasy coś pięknego. Ja grałem na nightmare x30 z tego co wiem został połączony z x5 a dragon nie jest x15 tylko teraz 20 . Z populacja to nie wiem rok temu pytałem kumpla to mówił ze to już umarło . Mimo wszystko najlepsze czasy ma prywatach kampienie golek na horny itd , sheva temp rox.
Szczerze ci powiem jeżeli chcesz wrócić to pięknych czasów l2 to poszukaj jakiegoś serwera Interlude z małymi ratami tak do x10 max a jeżeli nowsze kroniki to tylko L2dex(www.lineage.ro) najlepszy prywatny serwer na jakim kiedykolwiek grałem. Fakt faktem legendą prywatnych serwerów zawsze będzie L2 Paradise ale został zamknięty już dobre kilka lat temu przez FBI + 250 innych prywatnych serwerów(taka mała dygresja).
Witam. Chciałbym wrócić do czasów dzieciństwa i pograć na serwerze dragon-network, jednak mam pytanie - jak z populacją na serwerze? Czy spotkam kogokolwiek na startowych lokacjach, w miastach? Jest z kim pohandlować? Z góry dzięki za odpowiedź.