Populacja

Więc mam Dragon Nest SEA i teraz na jakim servesze grac i wgl od jakiego lv jest dużo osob ?

wszystkie serwery sa w godzinach szczytu Crowded, ale tylko jeden z nich jest Crowded cały czas: Holywood, zapraszam

a ta gildia bezduszni albo jakos tam istnieje i dalej rekrutuje ?

Jak zawsze guru reklamuje i zaprasz do gier swoich ulubionych i myśli, że nabije tym czy innym graczy na server, a tak nie jest.

Może i populacja nie jest crowded (ale to nie jest najważniejsze), ludzie!, jeżeli będziemy/cie "chodzić" na grę z dużą popularnością to słąbsze gry nie będą mieć szans, a popualrność nie ma znaczenia moim zdaniem i chcę w to wciągnąć innych ludzi mówiąc tu o graczach. Gry wytworzone w Cry En. 3 mają dużą popularność, bo podoba się grafika, (nie?) no.. . Grafika=Społeczność, Społeczność=grafika Grafika+bezludnienie=duży sposób na zamknięcie gry Duży Sposób na zamk. gry+Społeczność=bezsens, więc wybieram opcję "kasa" kasa+społeczność= inwestycje w patche, więc kasa=społęczność + zysk z IS, a więc i to dlatego casuale wracają do starych bezludnych gier np. Lineage 2, dla starszych ludzi po 60+lat AoC czy tam LOTRO.

Jak zawsze guru reklamuje i zaprasz do gier swoich ulubionych i myśli, że nabije tym czy innym graczy na server, a tak nie jest.Może i populacja nie jest crowded (ale to nie jest najważniejsze), ludzie!, jeżeli będziemy/cie "chodzić" na grę z dużą popularnością to słąbsze gry nie będą mieć szans, a popualrność nie ma znaczenia moim zdaniem i chcę w to wciągnąć innych ludzi mówiąc tu o graczach. Gry wytworzone w Cry En. 3 mają dużą popularność, bo podoba się grafika, (nie?) no.. . Grafika=Społeczność, Społeczność=grafika Grafika+bezludnienie=duży sposób na zamknięcie gry Duży Sposób na zamk. gry+Społeczność=bezsens, więc wybieram opcję "kasa" kasa+społeczność= inwestycje w patche, więc kasa=społęczność + zysk z IS, a więc i to dlatego casuale wracają do starych bezludnych gier np. Lineage 2, dla starszych ludzi po 60+lat AoC czy tam LOTRO.

Dlaczego DN jest gorsze ?. Nie podałeś jednego "powotu" tak jak tamten koleś, że allods jest gorsze ;). Gruru tylko podał dane a ty go zjechałeś nie wiem po co. I dopowiedział na pytanie, nie zaczepiając nikogo ;). Nie każdy lubi gird, jak w L2. Jeśli ktoś woli no target czy coś takiego to jak najbardziej DN. Tylko pamiętaj, mogą wystąpić lagi. Jeśli lubisz mangową grafikę to tak :D. Ja też chce zacząć grać ale mi gierka troszeczkę laguje :).

Bezduszni jak najbardziej działają.

Nie widzę większego sensu ładować się na serwer z powodu wysokiego online na nim. Jak dla mnie to nie jest zaleta, lecz nawet wada. Większy online = większe lagi. Na Hollywood'zie istnieje chyba największa polska gildia bezduszni, wiec to powinno być kryterium wyboru serwera :P.

ps. nie wiem czy wszystkie dane podane przeze mnie są zgodne, nie interesuje się już SEA od jakiegoś czasu.

Więc mam Dragon Nest SEA i teraz na jakim servesze grac i wgl od jakiego lv jest dużo osob ?