Populacja

Witam, mam zamiar pograć na nowo w Cabala ale nie wiem jak z populacją, orientuję się ktoś ? Z góry dzięki za info :)

Konkretnej liczby nie podam, ale jest dobrze. Braków nie ma, więc nie można narzekać na brak ludzi w grze :)

porownujac do tego co było 5 ep wczesniej... tam juz nikt nie gra;p

kiedys jak sie do DS wchodzilo (gdy jeszcze nie bylo AH i wszyscy shopy na 1ch rozstawiali) to zaden komp nie pociagnal teraz pasek zapelnienia channel nie dochodzi nawet do zoltego...

@juras1223 Tak to były piękne czasy za 1ep aż się łezka w oku kręci . A co do populacji serwerów to z pół roku temu było już mało ludzi , tzn da się grać niby ale to już nie to samo...

Nie no aż tak źle nie jest bo ludzie są nadal, ale największe tłumy są zazwyczaj w miastach, na mapkach rzadko spotyka ich się, po za tym wszyscy biegają w mithrilach i błyszczą się jak psu jajca ;p

w cabala nie ma co zaczynac od nowa chyba ze masz zamiar wydac duuuuuuuzo kasy na CC;p

w cabala nie ma co zaczynac od nowa chyba ze masz zamiar wydac duuuuuuuzo kasy na CC;p

nie zgadzam się z twoją wypowiedzią, idzie grać bez wydawania hajsu nawet od nowa

Witam, mam zamiar pograć na nowo w Cabala ale nie wiem jak z populacją, orientuję się ktoś ? Z góry dzięki za info :)