Witam. Ostatnio w różnych sekcjach były poruszane tematy odnośnie populacji w różnych grach (np. Wildstar bądź Aion). Bardzo mnie ciekawi - co tam u Neverwinter? Pamiętam duży Hype na tą grę, ale nie wiem jak teraz. Jestem ciekawy również z powodu news'a odnośnie zaprzestania wspierania polskiej wersji językowej Neverwintera.
Populacja
Populacja spadla jednak dalej da sie znalesc pt spokojnie na dungi i potyczki . A brak wspierania z prostego powodu - w pvp (miernym swoja droga, dlatego nie gram w pvp za duzo) inwestowanie euro pomaga. A przelicz sb po kursie na zlotowki i ci wyjdzie z 50 zl za jakas pierdolke . A skoro nie oplaca sie placic to nie placa polacy. a skoro nie placa to nie maja za co utrzymac polskiej wersji
Generalnie Polaków jest wszędzie pełno, ale nie płacą. Właśnie dlatego zatrzymuje się tłumaczenia. Nie bez powodu każda gra tego świata ma niemiecką i francuską wersję, a polskich nie ma prawie w ogóle - oni są bogaci i w dodatku łatwo im coś wcisnąć, a Polacy są biedni i jeszcze na wszystko żałują choćby nawet byli bogaci, także nikomu się po prostu nie opłaca wspierać polskich wersji językowych - zysku nie ma, a tylko chmara trolli i darmozjadów ściągnie na fora i do gry.
Porównywanie niemieckiego/francuskiego do polskiego jest nadużyciem. Nie chodzi już o sam fakt płacenia lecz o samą liczbę użytkowników tych języków. Polacy (w tym ja) w jakieś części nawet pozostali w wersji angielskiej po polonizacji - beznadzieja to i tak była. Populacja spada w NWO powoli.
Witam. Ostatnio w różnych sekcjach były poruszane tematy odnośnie populacji w różnych grach (np. Wildstar bądź Aion). Bardzo mnie ciekawi - co tam u Neverwinter? Pamiętam duży Hype na tą grę, ale nie wiem jak teraz. Jestem ciekawy również z powodu news'a odnośnie zaprzestania wspierania polskiej wersji językowej Neverwintera.