Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy L2 jest popularny jeszcze. Chciałbym rozpocząć przygodę z tą grą, ale nie lubię umierających MMO. Może wychodzi coś nowego podobnego do tej gry, albo jakiś dodatek który może przyciągnąć graczy??
Popularny jeszcze?
Na serwerach NCSoftu znajdziesz dużo graczy i ja osobiście nie miałem tam lagów. Na początku 2013 startuje polski serwer.
Od siebie dodam, że na stronie http://www.lineage2.es/misc/retail.php masz online na serverach i z mojej strony polecam Naia/ Chronos, bardziej Naie ze względu na eventy w czasie europejskim, tak samo jak castle siege itp. Na chronos eventy, siege itp są u nas w nocy..
Większość community oficjalnego europejskiego serwera od innovy to polacy więc radze poczekać na polski serwer, na który idzie również wiele osób którzy nie grali wczesniej w l2. Lokalizacja robi swoje. Naia / Chronos to serwery od nc softu stojące w USA. Pingi, l2 store (bez enchantow broni), brak botów - to wszystko przemawia na korzyć innovy. Radze poczekac na polski serwer
Nie jest juz popularny poniewaz go zepsuli i servery sa na pol wymarle na EU
Ale i tak będzie przypływ, jak polski serwer ruszy. BA! Sam zajrzę!
Więc, nie ma się o co martwić.
na polski serwer to i ja powórce... pamietam jak sie expiło w katkach i chodziło sie po seal stone'y ehh.... ale jednak mysle ze po tym patchu który wszedł z nowym klasami zabił cechę L2 a mianowicie multiklasowość... chyba zaden mmorpg nie mogło sie pochwalic taką ilością klas i skilli
Znalazł się archeolog xd
Silveren w patchu Lindvior, ktory wejdzie kilka miesiecy po starcie polskiego officiala wroca znowu 34 klasy i specialne wlasciwosci broni dla nich.
Co prawda gra jest teraz ulatwiona by dojsc do 85lvl, ale wez wbij tu 99 lvl... Tabela expa sie zmienila i to bardzo.
Innova jest popularna firma tworzaca servery gier takie jak Lineage2 / Aion / APB etc w wersjach rosyjskich i ma w Lineage2 RU wiecej graczy niz cala EU i US razem wzieta, a wszystko przez lokalizacje gry na jezyk rosyjski.
Wiec admini Innovy wiedzieli za co chca sie zlapac tlumaczac gre na jezyk rosyjski, a zapewne powstana jeszcze inne wersje jezykowe.
Wielu graczy i osob ktore znam chce wlasnie isc zobaczyc jak bedzie wygladala gra na polskim offiicialu. Wiec nie jest zle az tak.
Jedynie trzeba czekac miesiac jeszcze na start polskiego servera. Bo beta wystartuje w 3 etapach do testow i po tym bedzie "wipe" (ale nie wipe, bo server beta bedzie stal na innej maszynie niz Live Lilith).
Ja osobiscie polecam ta gre dla osob szukajacych takiego sredniego mmorpg. Gra jest bardzo latwa, a pvp/pk/siege system to jedne z lepszych rzeczy w tej grze.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy L2 jest popularny jeszcze. Chciałbym rozpocząć przygodę z tą grą, ale nie lubię umierających MMO. Może wychodzi coś nowego podobnego do tej gry, albo jakiś dodatek który może przyciągnąć graczy??