Chciałbym pograć w jakieś popularne MMORPG gdzie wchodząc do miasta spadają klatki, na dungeony nie trzeba czekać godzinami i żeby było f2p.
Może być nawet p2w bo i tak chce pograć casualowo.
Ostatnio gram w MapleStory 2 ale szukam czegoś z troche poważniejszą oprawą graficzną.
Action Combat to duży plus.
Popularny MMORPG f2p
Bless online pasuje do Twojego opisu bo tam spadają klatki jak wchodzisz do miasta
Zamiast pisać że w mieście mają spadać klatki mogłeś dać że gra ma być popularna .
Dużo jest gier gdzie spadają klatki w miescie nawet bez graczy
Polecam Tera Sea https://tera.playwithsea.com/event/part1 wystartowało 1 listopada jest dużo graczy i spełnia twoje wymagania. Jak sie zdecydujesz daj znać
A jak tam z pingami? Bo grałem w Lineage 2 Classic ale przez serwery w Stanach nieprzyjemnie mi się grało
powiem tak niby pokazuje że jest 300 ale jeszcze ani razu mi gry nie zawiesiło lagów nie było ani nic chodzi bardzo płynnie. Więc te 300 zakłamane są .
ale czuć jakąś latencje w poruszaniu się/walce? w sumie to jedyna rzecz jaka mnie drażni jak gram w gry
no właśnie nic. gra chodzi bardzo płynnie zawsze i wszędzie ,czasem tylko w mieście jak sie logujesz przytnie