Mam gorliwą prośbę,czy wie ktoś gdzie można obejrzeć "Porę na Przygodę" online(yt itp.)Bo gdy znajduje strony z bajkami,to z reguły nie ma wszystkich odcinków,lub nie działają.Szukam juz tego od 2 dni,bo na cn nie mam czasu oglądać :\ .Był bym bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc,bo MLPFIM mnie nie urzekło tak jak PnP,ale w odróżnieniu od tego drugiego MLP jest wszędzie pełno.
Pora na Przygodę-odcinki online
NA youtubie jest sporo od użytkownika okulary4d
Okulary ma tylko z 4-5 odcinków wuec odpada A na bajach niektore odcinki po prostu nie działajaą,ale cóz"Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma"I dizekuje za wszystkie odpowiedzi,kazda pomoc z waszej strony jest na wage złota
Nie wiem czy widziałeś, jeżeli nie to polecam Zwyczajny Serial bardzo podobny do Pory na Przygodę
Ta znam,ale Pora na przygode to jednak,zupełnie co innego.PnP podoba mi się dlatego że jest tam klimat fantasy....dość specyficzny,lecz bardzo mi odpowiada .W zwyczajnym Serialu nie ma niestety tego czegoś.Albo się jednak przemoge i będe oglądał te kuce
Mam gorliwą prośbę,czy wie ktoś gdzie można obejrzeć "Porę na Przygodę" online(yt itp.)Bo gdy znajduje strony z bajkami,to z reguły nie ma wszystkich odcinków,lub nie działają.Szukam juz tego od 2 dni,bo na cn nie mam czasu oglądać :\ .Był bym bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc,bo MLPFIM mnie nie urzekło tak jak PnP,ale w odróżnieniu od tego drugiego MLP jest wszędzie pełno.