Witam, szukalem sporo czasu jakiejś sensownej gry, jednak wiele z nich nie przypadlo mi do gustu z roznych powodow.
Z calej gamy roznych gier postanowilem dać szanse RIFTowi, Gdyby ktoś tez byl chetny rzucic okiem, zapraszam do wspolnej gry;)
jak narazie jestem w fazie reinstalki systemu i rano zaczne pobierać
jeszcze dodam pare słów, dlaczego wlasnie rift.
Inne mmo dostepne na rynku nie przekonują mnie pustotą fabuły, rozwojem i monotonią gry, bądź abonamentem jak w przypadku WoW'a
Wszelakie shootery czy tez strategie cs'y, tanki, karcianki nie przypadły mi nigdy do gustu, za to wolnym czasie od szukania nowinek z gier lubie powrócić do poczciwego LoL'a jednak niejest juz to dla mnie gra na dluzszy czas.
Tera', Aion etc, wg mnie za duze starania na grafike, i owszem jest oszalamiajaca jednak wydaje mi sie ze kosztem grywalności.
Początki z MMO zacząłem z MuOnline, stara gra jak świat, czasem jeszcze lubie znalesc sobie jakis prywatny serwer i pogrindować czy jak to tam sie nazywa;)
myśle ze jak wyjdzie(o ile wyjdzie, hohoo) Nowe MuO, pochłonie mnie bez reszty;) jednak jak narazie jeszcze się na to nie zapowiada;P