Pora na trochę emocji - mistrzostwa sezonu 3 League of Legends rozpoczynają się jutro!

70 profesjonalnych graczy tworzących 14 drużyn z całego świata, 2 miliony dolarów w puli i tylko jedno pierwsze miejsce na podium. Przed nami zwieńczenie rozgrywek ostatnich miesięcy sezonu trzeciego League of Legends, World Championship 2013.Sam sezon 3 p...

Wyświetl pełny artykuł

Zapasy coli i pizzy zrobione, bateria telefonu powoli na wyczerpaniu (ładowarka wywalona przez okno), posprzątane w chacie, rachunek za neta opłacony, kawa kupiona, i nie wiem... Just can't wait !

Teraz przypomniałem sobie jakość polskich streamów gdzie przy większych akcjach cały stream się wieszał. Po prostu od paru lat tak się dzieje na PL i zwyczajnie człowieka krew zalewa. Jeżeli dalej nie widzą, że jest problem i tego nie naprawili, to bravo... nie wiem dlaczego wspieram w takim razie polski E-sport.

No ale, nadzieja umiera ostatnia !

A to dziwne bo przy innych polskich streamach (SC2, Dota2) lagowania przy większych akcjach nie doświadczyłem...

A to dziwne bo przy innych polskich streamach (SC2, Dota2) lagowania przy większych akcjach nie doświadczyłem...

Bo takiego DotA 2 nie ogląda 250k widzów (na oficjalnym streamie, gdzie polski stream ciągnie właśnie od nich obraz) tak jak to będzie miało miejsce dzisiaj pewnie. Niby ustawienia niższej jakość coś miały dawać, ale zawsze i tak się kończyło tym, że przechodziłem na oficnalny stream. No ale, pożyjemy zobaczymy, może nie będzie tak źle.

70 profesjonalnych graczy tworzących 14 drużyn z całego świata, 2 miliony dolarów w puli i tylko jedno pierwsze miejsce na podium. Przed nami zwieńczenie rozgrywek ostatnich miesięcy sezonu trzeciego League of Legends, World Championship 2013.Sam sezon 3 p...

Wyświetl pełny artykuł