Poradnik Aion

Witam chce zaczac moją przygode z aionem ale nie wiem co ta gra oferuje.Wiec prosze was o napisanie mi jaka postacia zaczac na poczatek , jak sie ulepsza itemy , jakie sa instancje itp. prosze o napisanie przydatnych rzeczy na poczatek gry.

wiekszosc jest po polsku wiec ne wiem po co poradnik;o

Witam chce zaczac moją przygode z aionem ale nie wiem co ta gra oferuje.Wiec prosze was o napisanie mi jaka postacia zaczac na poczatek , jak sie ulepsza itemy , jakie sa instancje itp. prosze o napisanie przydatnych rzeczy na poczatek gry.

Postac na poczatek?taka ,ktora chcesz grac . Nie ma takiej , ktora jest latwa czy tez trudna wszystkimi trzeba nauczyc sie grac.

Itemy ulepsza sie enchantmen stone , ktore robi sie itemkow , w zaeznosci od lvla itemu powstaje randomowy kamien i ich ilosc . Do zrobienia kamyka potrzeba ("obcegow") , ktore mozna kupic u merchanta z shardami , scrolami etc.

Instancji jest od groma i robi sie je po kilka godzin jedna :)) Nie wszystkie oczywiscie te poczatkowe sa , krotkie :)

Po polsku?

http://aion.ironsquad.pl/

Instancji jest od groma i robi sie je po kilka godzin jedna

Kilka godzin jedną? To ja chyba gram w innego Aiona.

To spolszczenie do Aiona robią i robią i jakoś % nie rośnie wogóle.

Rośnie, rośnie. Z 1,5 miecha temu było 38%. :)