Witam serdecznie
Od kilku dni pogrywam w Aiona. Wbiłem 10 poziom, zmieniłem klasę na Templara i cały świat Aiona stoi przede mną otworem. No i w związku z tym chciałbym, w tym jednym poście, zadać wszystkie nurtujące mnie pytanie. Aion to duża gra i wydaje mi się ,,ciężka". No to do rzeczy:
1. Craft - jak to wygląda? Skąd brać materiały, gdzie można się nauczyć danej profesji oraz jakie są najbardziej przydatne dla Templara tanka?
2. Pety - czy są tylko po to by za nami biegać i słodkością zabijać wrogów?
3. Lvlowanie jako Templar - starałem się znaleźć poradniki co do expienia jako templar ale niestety żadnych konkretów nie znalazłem. Więc czym expić? Miecz+tarcza czy greatsword?
4. Zdobywanie poziomów w Aionie - jak to wygląda w póxniejszym etapie? Wyczytałem, że do 20 czy tam 40 bijemy solo a potem? Trzeba chodzić na instancje czy na jakieś spoty, gdzie mobki się respią i przez 4-5 godzin bić je by zdobyć poziom?
5. Wyższe poziomy - co na nich się robi? Więc powiedzmy wbiłem jakiś tam high lvl i co dalej? Jak wygląda ,,codzienność" na wyższych poziomach i czy jako postać tenplar tank, będe miał ręce pełne roboty?
6. Mentor? O co chodzi w tym systemie?
Póki co to na razie tyle. Jesli będe miał jeszcze jakieś pytania to wtedy napiszę. Dziękuję za odpowiedzi!