[PORADNIK] Ez blue

wolałbym w tym momencie obejrzeć I film nervarien'a :). A tak mhm nie pasuje mi nie.

Jakby ktoś wrzucił totalny shit to ok.. powiedzmy mu co źle robi.. pomóżmy mu, a nie ''robisz to na odpier..'' Ale to jest jego 1 film w miarę dobrej jakości. Z dobrym komentarzem. Nie wiem czy ty to piszesz, bo czujesz się zagrożony (widziałem twój kanał) ty robisz bardzo dobre materiały ale tylko pod względem technicznym. A filmy wrzucasz jak to sam mówiłeś na odpier... muszę wrzucić film chociaż 1 w miesiącu po polecą unsuby.

Pewnie zostanę schejtowany no ale cóż ... warto było

Czy tak trudno po prostu kogoś pochwalić? przecież korona z głowy nikomu od tego nie spadnie, a daje to motywacje do dalszej pracy i coraz lepszych efektów:)

Ja tu nie widzę powodów czemu miałbym go chwalić. Ma problem z wymówieniem słówka "elder [lizard]" (what the hell?), mota się w tym co mówi, dźwięków z gry nie ma w ogóle, co chwilę słychać zmianę ostrości w wymawianych słowach (czyste-przytłumione-czyste-przytłumione... taka sinusoida), a po słowach "nie ma nic gorszego niż hitboxy" wyłączyłem filmik i nie zamierzam do niego nigdy więcej wracać. Czemu miałbym bić prawa za próbę, skoro na dzień dobry odechciewa mi się go followować? Jedyny pozytyw to jego ekspresja i za to można go pochwalić. Nie zmienia to faktu, że filmik wydawał mi się zbyt słaby żeby się z nim męczyć.

A wywód o instytucjach i akcjach charytatywnych...

wolałbym w tym momencie obejrzeć I film nervarien'a . A tak mhm nie pasuje mi nie.

Że co, że -_-

Ale żeście obskoczyli kolegę, jakbyście nie wierzyli w zapał kogoś kto potrafi komentować grę przez 40+ minut (ja bym niedał rady ciągle mówić- widocznie nie każdy nadaje się na komentatorów ^^). Jak ma dystans do siebie i chęci do poprawy, to wstawi kolejny filmik i napewno lepszy. Powodzenia.

Dobra hety i nie hejty, zrobiłem co w mej mocy do następnego filmiku. Tamten poszedł do kosza. Mam nadzieje, że nowy sie spodoba. Nie bede wysylal tu linka bo znowu dostane bana... Ale zapraszam na kanal i tam mozecie zobaczyc, piszcie komenty pod filmem. Licze, ze sie spodoba bo tam juz zrobilem co w mej mocy, jak na ten momennt...

Że co, że Ale żeście obskoczyli kolegę, jakbyście nie wierzyli w zapał kogoś kto potrafi komentować grę przez 40+ minut (ja bym niedał rady ciągle mówić- widocznie nie każdy nadaje się na komentatorów ^^). Jak ma dystans do siebie i chęci do poprawy, to wstawi kolejny filmik i napewno lepszy. Powodzenia.

taak, ale widać nie professjonalizmu, to po co mam oglądać następny film jedna dawka mi wystarczy i tyle. Nevarian czy jak pomyliłem nick to sry, w każdym filmiku widać chęci poprawy a tutaj jakby polski pomieszany z angielskim, więc co tu oglądać jak wszystko robione jak nie wiem tu bym dał brzydkie określenie. A może nie jestem, w tej kategorii wiekowej, ale co tam mi wiedzieć.

taak, ale widać nie professjonalizmu, to po co mam oglądać następny film jedna dawka mi wystarczy i tyle. Nevarian czy jak pomyliłem nick to sry, w każdym filmiku widać chęci poprawy a tutaj jakby polski pomieszany z angielskim, więc co tu oglądać jak wszystko robione jak nie wiem tu bym dał brzydkie określenie. A może nie jestem, w tej kategorii wiekowej, ale co tam mi wiedzieć.

Może właśnie o kategorię wiekową chodzi, mnie to kompletnie nie ruszyło. Ale jeśli fanów jakichśtam złapałeś dzięki filmikowi to go zostaw, a nie kasuj, może po prostu jestem za stary żeby mnie to bawiło.

Wymagacie od niego nie wiadomo jak wielkiego profesjonalizmu, a sami ( w większości) nie zdobylibyście się nawet na odwagę, nakręcenia głupiego filmiku. Nie wiem co siedzi w Polakach, ale gdy widze, że jeden drugiemu podcina skrzydła, swoimi urojeniami, potem jest zły na ludzi, bo nic nie robią z tym co się teraz dzieje, to mi się wstyd za ten naród robi. No ale co ja mogę wiedzieć, mam tylko 15 lat.

Najpierw poradź sobie sam ze sobą, a potem staraj się komentować czyjąś prace.

No jak coś udostępnia w internecie to na pewno liczy, z krytyką. Nikt nie pisał iż ma być nie wiadomo jakim video makere'm. Nie tylko karam, ale chwalić umiem. Tylko, w tym wypadku za co ?. Nie jestem jakiś ekspertem w lolu, więc oglądam każdy nadażający poradnik, tylko musi mnie zaciekawić, a nie od razu odrzucić.

Czemu mam chwalić jeśli źle się za to zabrał ? lepiej skrytykować i żeby następnym razem wiedział na co zwracać uwagę i nie popełniać tych samych błędów wiadomo że nie uda mu się za 1 razem zrobić dobrego poradnika bo do tego potrzeba prób i błędów by doskonalić się w tym.

http://www.youtube.com/watch?v=PtFqBdG0PUM&feature=youtu.be

Miał być poradnik, a wyszło coś pomiędzy letsplayem a poradnikiem.. no trudno ;) Mam nadzieje, ze jakoś wyszło! Wszystkie minusy piszcie w komach tutaj albo na yt prosze!!

Pozdrawiam i liczę, że się spodoba!

ToXzZ.