[PORADNIK] Ez blue

http://www.youtube.com/watch?v=PtFqBdG0PUM&feature=youtu.be

Miał być poradnik, a wyszło coś pomiędzy letsplayem a poradnikiem.. no trudno ;) Mam nadzieje, ze jakoś wyszło! Wszystkie minusy piszcie w komach tutaj albo na yt prosze!!

Pozdrawiam i liczę, że się spodoba!

ToXzZ.

Ja zawsze banuję eza ale nie dlatego, że jest dobrym championem tylko dlatego, żeby jakiemuś typkowi u mnie w teamie nie zachciało się grać blue ezem bo mówcie co chcecie ale 95% nie umie grać blue ezem i są potem useless.

cienki poradnik

Ja zawsze banuję eza ale nie dlatego, że jest dobrym championem tylko dlatego, żeby jakiemuś typkowi u mnie w teamie nie zachciało się grać blue ezem bo mówcie co chcecie ale 95% nie umie grać blue ezem i są potem useless.

bo blue ez jest specyficzny w teamfightach... musi myslec ciut wiecej od normalnego AA adc..

Pozdrawiam, ToXzZ.

cienki poradnik

Dla czego tak myślisz? Mozesz rozwinąć myśl ?

warn_ico.png
Warn za dp. - Az

nie potrafisz sie wyslowic nie dało sie tego wogle słuchać i tak btw po dorianie robi sie od razu łezke by ją jak najszybciej stackować do tego często misujesz z Q. Jak chcesz zobaczyc jak sie gra blue Ezem to oglądaj streamy Imby z WEST często nim gra.

Myślę że poradnik jest Ok, ale musisz ogarnąć "emocje" i ujednolicić terminologię chodzi o to że raz mówisz nazwy po anglopolskiemu(ha pe, ez etc.) a raz po angielsku :).

Mega chaotycznie, sam nie wiesz niekiedy co chcesz powiedzieć.

Thresh ma hak, nie kotwice. Kotwice ma Naut.

ale thresh lapie cie kotwiczką :D

thresh ma hak ;)

DLA MNIE I TAK TO BĘDZIE KOTWICZKA ;D

Cały poradnik na celu miał być pozytywny, nie bede przecież tutaj nakur@iał wam wykładu no nie ;)? Jakbym mówił jednym tonem - ez blue to ez blue ponieważ bla bla bla ... no ludzie przecie to bezsensu ;P

Imba z west ? weź się nie ośmieszaj, gimbopseudogracz bez skilla a ty każesz się od tego typa uczyć, bijacz pleas

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

jest 100x lepszy niż ten cały śmieszny team MYM powiem że jest jednym z lepszych adc w LoLu. Podaj mi chociaz jednego lepszego ;) po te ciecie oceloty phantomlordy i all z fnatic i reszty teamow nie dorastają mu do pięt. Gimbus to może jesteś Ty skoro innych od nich wyzywasz widocznie cierpisz na syndrom gimbazjady.

Pierwsza adnotacje . Brak dzwięku in game dzięki yt ? srlsy ? YT nie ma nic wspólnego z dzwiękiem z gry .... chyba że miałeś wł jakieś znane utwory w wianmpie czy radiu w tle to za to dostajesz warna od YT i jest usuwany utwór. Po za tym widze że wogólne nie przykładasz się do obróbki dzwięku wrzucasz na "żywca" z każdym spamem klików wdechem i wydechem ( pierwsze sekundy na zasadzie 2-3 kilki wdech klilka slow znow kliki i dalej juz nie dalem rady ) ... Adnotacje jedna na drugiej nie idzie nawet tego przeczytać ... Do tego " niewiem czy to pierwszy czy drugi filmik " ... Wszystko wygląda jakby robione na odpierdziel "aby poszlo" .

Oj tam. Pierwszy filmik, więc trochę wyrozumiałości. Tak luźnie zrobione, nie było źle.

p.s.

To panel z tegorocznego Pyrkona. Pod koniec jest parę pierdółek z tego jakich programów używać do obróbki dźwięku. Może się przyda, nie tylko dla autora filmiku z tego tematu.

jak masz cos robic to rob to porzadnie,jak na razie za smiecasz yt

Były inne osoby, miliard razy gorsze i wszystkie były chwalone ... ja nie wiem o co wam chodzi.

Tak odnośnie materiału troche błedów jest ale wszystko OK. Idź dalej w te strone i bedzie dobrze. Ode mnie masz suba za jakies 3-4 filmiki :)

jak masz cos robic to rob to porzadnie,jak na razie za smiecasz yt

Czy tak trudno po prostu kogoś pochwalić? przecież korona z głowy nikomu od tego nie spadnie, a daje to motywacje do dalszej pracy i coraz lepszych efektów:)

Czy tak trudno po prostu kogoś pochwalić? przecież korona z głowy nikomu od tego nie spadnie, a daje to motywacje do dalszej pracy i coraz lepszych efektów:)
po co chwalić za takie coś? przecież źle to zrobił więc nie ma co chwalić niech poprawi się bo dla mnie to parodia

Aham czyli wedlug ciebie north nawet jakby ktos wrzucil totalny shit tez trzeba chwalic ? Hmm chyba nie na tym to polega lepije wytknac bledy niz chwalic to co jest zle .... Poprostu odrazu widac ze filmik robiony na "odpier.. " to i taki koment ...