Witam w moim pierwszym pełnoprawnym wideo poradniku do Diablo 3.Zapraszam do obejrzenia.
Poradnik Jak szybko wylevelować swoją postać
Zapomniałeś dodać, że trzeba mieć kompana Ale to po prostu farmienie bounties z kimś kto ma lvl cap i da radę zabijać na U6. Mimo wszystko poleciał subek.
Szybki lvling postaci? W diablo? Po co? Jak kwintesencja diablo jest za***ista fabula ktora zal omijac bo wciaga jak dobry film.
Pogralem osobiscie tydzien czasu jakies 40h i mam 70lv demon huntera i jestem zadowolony ze nie wbilem cap-u w dzien czy dwa.
Poradnik dla zdesperowanych.... niestety.
Szybki lvling postaci? W diablo? Po co? Jak kwintesencja diablo jest za***ista fabula ktora zal omijac bo wciaga jak dobry film.Pogralem osobiscie tydzien czasu jakies 40h i mam 70lv demon huntera i jestem zadowolony ze nie wbilem cap-u w dzien czy dwa.Poradnik dla zdesperowanych.... niestety.
To jest żart tak? o.o
Szybki lvling postaci? W diablo? Po co? Jak kwintesencja diablo jest za***ista fabula ktora zal omijac bo wciaga jak dobry film.Pogralem osobiscie tydzien czasu jakies 40h i mam 70lv demon huntera i jestem zadowolony ze nie wbilem cap-u w dzien czy dwa.Poradnik dla zdesperowanych.... niestety.
Fabuła w Diablo 3 buehehehe.
No dobra, ale może się komuś przydać jeżeli lvluje alty albo wbija acziki.
Jal na moje to w d3 fabuła jest słabiutka. Sam przewidziałem zwroty akcji, a achievy spoilerują np. u Tyraela "Zdrada Adrii". Jednak Diablo to h'n's i fabuła nie jest najważniejsza, a zabijanie bestii i farmienie, więc myślę, że poradnik może się przydać.
Moim zdaniem poradnik słaby. Ten sam temat, ta sama treść a nawet gorsza niż w innych poradnikach. Poradników do wbijania lvl'i jest masa i to dużo szybszych/lepszych. Krótko mówiąc, moim zdaniem kopia czegoś co już było tylko w dużo gorszym wydaniu. Co do audio to słuchać się tego nie dało sorki...
Każdy ma swoje zdanie ja po 3 postaciach na 70 lvl stwierdziłem ,że przechodzenie gry od nowa od nowa to już przesada.
Witam w moim pierwszym pełnoprawnym wideo poradniku do Diablo 3.Zapraszam do obejrzenia.