Poradnik jak szybko zarobić na lajkowaniu itp :) 1,50 zł na start

Witam!
W tym poradniku chciałbym przedstawić jak skutecznie zarobić na stronie autosurfon.pl.
Co robimy w tym serwisie?
Dostępne opcje:
- Facebook Lubię to
- Facebook Udostępnij
- Facebook Subskrybuj
- Google +1
- LinkedIn Udostępnij
- Auto Surf
- Twitter
- Youtube Ulubione
- Youtube Lubię to
- Youtube Wyświetlenia
- Youtube Subskrybuj

Za każde wykonane zadanie z danej kategorii otrzymujemy przypisaną ilość punktów. Punkty wymieniamy na złocisze.

100 punktów = 10 gr

Poradnik:

Pierwszym krokiem będzie założenie konta w owym serwisie.

warn_ico.png
Punkt 8.2 w regulaminie zabrania wstawiania reflinków. Użytkownicy mogą za to nawet dostać samochód, ale nie znaczy nie. A jak chcesz szybko przez to dobić do 10warnów to wystarczy powiedzieć. - Might

CZYSTY : http://autosurfon.pl/

Z refa otrzymujemy:
- 250 punktów za każdego poleconego użytkownika
- PLN 0.25 za każdego poleconego użytkownika
- 20% z wydanych środków przez poleconego

(Aby otrzymać prowizję Twój polecony musi wykonać 50 wymian w serwisie.)

Na start po rejestracji otrzymaliśmy 1500 puntków co odpowiada 1.5 zł w rzeczywistości.

Drugi krok to zakup konta VIP (cena 1 zł - 1.5 zł otrzymaliśmy przy rejestracji, czyli przelewamy nadal mamy 0.5 zł na plus

2 najważniejsze zalety konta VIP:
- 50 Punktów za kliknięcie (Maksimum CPC)
- dzienny bonus - 100 puntków (50 przy standardowym koncie)

Trzecim krokiem będzie klikanie w reklamy, like'owanie FP, subskrybowanie kont itp. (260 punktów w ok. 10 min + 100 - dzienny bonus = 36 gr.)

14 dni VIP = 100 punktów dziennie (1400/14) + lekko 5400/14 punktów za klikanie.
Czyli: 6800 = 14 dni - 1000 puntków za Vipa = 5800 na +

Wypłata od 5 zł wink.gif

Myślę, że warto poświęcić te 50 gr + kilka minut dziennie, by zarobić ok. 5 zł tongue.gif

Pozdrawiam

UWAGA !!!! PROMOCJA NA VIPY !!! TERAZ 14 DNI = 1 ZŁ !!!!! CZYLI NIE TRZEBA NIC INWESTOWAĆ !!!

nie lepiej isc do normalnej pracy ?

PanHansel < Lepiej..., ale jeszcze lepiej zarabiać na pracy i na tym :D większe zyski ;], a jak ktoś nie ma pracy to niecg sobie zarabia i taką metodą :P, przeszkadza ci to?

róbcie co chcecie powiedział ktoś kiedyś

moje zdanie jest takie ze jak ktoś nie ma pracy to chyba lepiej ja poszukać niż siedzieć i likować jakieś posty

teraz świat zgłupiał a ludzie wraz z nim facebooki nasze-klasy fotki i inne pierdoły stały się nawykiem codziennym

a spędzanie czasu na świeżym powietrzu jest jakimś wyczynem ekstremalnym chyba ..

chyba im człowiek więcej pracuje tym więcej potrafi

Wiesz..., nie każdemu chcę się może wychodzić na świeże powietrze wychodzić jak nie ma po co :P, teraz spędzanie na świeżym powietrzu jest takie że idzie się z jakimiś blokersami napić i zajarać jointa a potem w p***e dostać jak to oni mówią ^^. Jak z takimi ludźmi (a ich jest większość) mam czas wolny spędzać to wolę przed kompem :P.

Ludzie rozsyłają po firmach swoje CV i co? i g***o, większość, ma zdane studia jakieś doświadczenie też ma, ale pracodawcy mają takie wymagania, że hoho... ciężko im sprostać!

jak to możliwe, że nie ma po co wychodzić na świeże powietrze ?

Wiesz..., nie każdemu chcę się może wychodzić na świeże powietrze wychodzić jak nie ma po co

słyszałeś powiedzenie "Żadna praca nie hańbi" ?

Twoim zdaniem szukanie pracy polega na wysłaniu 2-3 CV i czekać aż łaskawie pracodawca się odezwie i powie " zapraszam pana do pracy jeżeli łaskawie znajdzie pan czas na nasza firme " ludzie chcieliby od razu pracować na dobrych stanowiskach a na to trzeba zapracować

wymagania ? idziesz do pracy na sezon z zarobionych pieniędzy robisz sobie jakiś dobry kurs i już masz krok bliżej do zdobycia dobrej pracy

a klikaniem i likowaniem niczego nie wskórasz tylko bardziej się uzależnisz w tym facebookowym syfie

kursy srursy..., mam zrobione kursy, pracowałem na stażach i nadal d**a, nawet na sprzedawce ciężko się dostać jak nie siedziałeś w hipier markiecie przy kasie (gdzie tam pracownicy są traktowani jak więźniowie a klienci bardzo nie mili są... a już szczególnie pracodawcy)

ja też mam porobione kursy , mieszkam w małym miasteczku gdzie są 2 firmy i 80% z tego miasteczka zasila albo jedna firmę albo te drugą i uwierz mi składałem podanie z 5 razy i 5 razy u niego byłem a jednak dostałem się

jak nie siedziałeś w hipier markiecie przy kasie (gdzie tam pracownicy są traktowani jak więźniowie a klienci bardzo nie mili są... a już szczególnie pracodawcy)

śmieszne .. powiem ci, że chciałbym pracować na kasie jak ty to mówisz a nie robić i pakować w pudła nawozy od 25-50kg gdzie na 2 osoby dziennie robi się po 43 palety

ale nie ma co się rozczulać i pisać gdzie to się pracuję bądź nie

wracając do tematu te klikanie i likowanie jest po prostu głupie

napiszecie pewnie a ludzie np co się uczą jak mają zarabiać ? proste mam 22 lata i jak ja chciałem sobie zarobić kilka zł chodziłem do pobliskiego tartaku ładować przyczepę drzewa albo najzwyczajniej chodziło się "sprzedać złom albo butelki"

PanHansel, nie rozumiem w czym ci to przeszkadza? W pewien sposob to tez praca,a a ty poprostu tutaj chcesz przekonac wszystkich ze ty masz racje, ze nie ma zadnych szans zeby to byla praca co jest poprostu idiotyczne.

Bo nie jest. Ten serwis, podobnie jak wiele innych jemu podobnych, jest na 99% scamem. O ile dostawanie groszy za oglądanie reklam jestem w stanie zrozumieć, bo ktoś chce coś zareklamować (masło maślane, wiem), to nie rozumiem idei płacenia za "lajkowanie i subowanie". Co to ma komuś dać?

Tym bardziej, że serwis DAJE 1,5zł na start. Przypomina mi się JBP, który przez rok działał i wypłacał, zrobił sobie potężną siatkę, po czym, jak ludzie wrzucili o wiele więcej hajsu, niż Ci wydali, to zwinęli interes.

Aha, skoro już został poruszony temat braku pracy - bzdura. Praca jest wszędzie, ale trzeba wyjść z domu i pytać, a nie dzwonić i słać CV, bo to tak nie działa. W wakacje pracowałem codziennie w warsztacie, a teraz, jako UCZEŃ SZKOŁY ŚREDNIEJ(podkreślam słowo) pracuję tam w weekendy i, jak mam czas, po południu.

niby jest wszędzie, ale chcesz iść na staż to trzeba mieć doświadczenie ;), tylko ciekawe skąd chyba z ...

Dokładnie. - gadacie takie bzdury, że żal dupsko ściska.

Jak ktoś chce to sobie coś znajdzie, a nie kończy taki ziomuś liceum, potem studia i bez żadnego doświadczenia myślą, że go na ten kierunek wklepią co się uczył. - gówno prawda, bo w tym świecie trzeba kombinować i nie czekać na gotowca.

Jak to kolega kiedyś powiedział: "Po studiach to tylko kredyt masz."

A co do tego świeżego powietrza to aż dziw mnie bierze, że takie osoby jak Aero chodzą po ziemi. - powiem Ci, że zawsze jest powód by wyjść, a nie kisić dupe (za przeproszeniem) przed kompem i "lajkować".

To co on pisze to popularna robota np. w Egipcie. Ludzie zakładają konta i lajkują posty, fanpage i aktywność konkretnych użytkowników. Za swoją prace dostają wypłatę. Taka działalność jest powodem drastycznego spadku zasięgu organicznego na Facebooku. Oczywiście grupy tego rodzaju istnieją u nas, ale są za darmo.

Jeśli coś takiego pojawia się u nas to tylko znak jednej rzeczy. Ktoś ma nas za osoby chcące zarabiać grosze wykonując bezsensowną pracę. Jak dla mnie poradnik do usunięcia. Te 10 zł miesięcznie nie są warte takiej roboty.

Bo nie jest. Ten serwis, podobnie jak wiele innych jemu podobnych, jest na 99% scamem. O ile dostawanie groszy za oglądanie reklam jestem w stanie zrozumieć, bo ktoś chce coś zareklamować (masło maślane, wiem), to nie rozumiem idei płacenia za "lajkowanie i subowanie". Co to ma komuś dać?Tym bardziej, że serwis DAJE 1,5zł na start. Przypomina mi się JBP, który przez rok działał i wypłacał, zrobił sobie potężną siatkę, po czym, jak ludzie wrzucili o wiele więcej hajsu, niż Ci wydali, to zwinęli interes.Aha, skoro już został poruszony temat braku pracy - bzdura. Praca jest wszędzie, ale trzeba wyjść z domu i pytać, a nie dzwonić i słać CV, bo to tak nie działa. W wakacje pracowałem codziennie w warsztacie, a teraz, jako UCZEŃ SZKOŁY ŚREDNIEJ(podkreślam słowo) pracuję tam w weekendy i, jak mam czas, po południu.

Wypłaty już są Drogi moderatorze tylko dowody wypłat na innym forum :D Ludzie kupują lajki i suby (Patrz allegro)

warn_ico.png
Warn za twarz

warn_ico.png
Warn za życie

warn_ico.png
Warn za zabawę w moderatora i spam. - Might
A co do tego świeżego powietrza to aż dziw mnie bierze, że takie osoby jak Aero chodzą po ziemi. - powiem Ci, że zawsze jest powód by wyjść, a nie kisić dupe (za przeproszeniem) przed kompem i "lajkować".

Co można robić na dworze?, oprócz jeżdżenia na rowerze po ulicach gdzie sami wariaci przeważnie jeżdżą samochodami i łatwo przez nich wypadek spowodować..., pływania i opalania się, jak i patrzenia po ulicy na laski? :P, albo odśnieżania?, siedzieć na dworze i patrzeć w niebo mi się nie chcę xD

/\ Biegać, ćwiczyć, POZNAWAĆ LUDZI ( przez internet nie wiesz kogo poznajesz...), nawet na impreze jakąś można pójść. COKOLWIEK, popatrz czy jakiś koncertów, zjazdów lub czegokolwiek nie ma w Twoim mieście, bądź obrębie.

Biegania nie lubię ;p, wolę rower :P, na poznawanie ludzi jestem zbyt nieśmiały ;/, głównie dla tego że miałem nie przyjemne życie w dzieciństwie (szkoła, podwórko) zaniżyło mi samoocenę jak i dziewczyny... a na koncerty z poza miasta nie mam tyle hajsu...

Witam!
W tym poradniku chciałbym przedstawić jak skutecznie zarobić na stronie autosurfon.pl.
Co robimy w tym serwisie?
Dostępne opcje:
- Facebook Lubię to
- Facebook Udostępnij
- Facebook Subskrybuj
- Google +1
- LinkedIn Udostępnij
- Auto Surf
- Twitter
- Youtube Ulubione
- Youtube Lubię to
- Youtube Wyświetlenia
- Youtube Subskrybuj

Za każde wykonane zadanie z danej kategorii otrzymujemy przypisaną ilość punktów. Punkty wymieniamy na złocisze.

100 punktów = 10 gr

Poradnik:

Pierwszym krokiem będzie założenie konta w owym serwisie.

warn_ico.png
Punkt 8.2 w regulaminie zabrania wstawiania reflinków. Użytkownicy mogą za to nawet dostać samochód, ale nie znaczy nie. A jak chcesz szybko przez to dobić do 10warnów to wystarczy powiedzieć. - Might

CZYSTY : http://autosurfon.pl/

Z refa otrzymujemy:
- 250 punktów za każdego poleconego użytkownika
- PLN 0.25 za każdego poleconego użytkownika
- 20% z wydanych środków przez poleconego

(Aby otrzymać prowizję Twój polecony musi wykonać 50 wymian w serwisie.)

Na start po rejestracji otrzymaliśmy 1500 puntków co odpowiada 1.5 zł w rzeczywistości.

Drugi krok to zakup konta VIP (cena 1 zł - 1.5 zł otrzymaliśmy przy rejestracji, czyli przelewamy nadal mamy 0.5 zł na plus

2 najważniejsze zalety konta VIP:
- 50 Punktów za kliknięcie (Maksimum CPC)
- dzienny bonus - 100 puntków (50 przy standardowym koncie)

Trzecim krokiem będzie klikanie w reklamy, like'owanie FP, subskrybowanie kont itp. (260 punktów w ok. 10 min + 100 - dzienny bonus = 36 gr.)

14 dni VIP = 100 punktów dziennie (1400/14) + lekko 5400/14 punktów za klikanie.
Czyli: 6800 = 14 dni - 1000 puntków za Vipa = 5800 na +

Wypłata od 5 zł wink.gif

Myślę, że warto poświęcić te 50 gr + kilka minut dziennie, by zarobić ok. 5 zł tongue.gif

Pozdrawiam

UWAGA !!!! PROMOCJA NA VIPY !!! TERAZ 14 DNI = 1 ZŁ !!!!! CZYLI NIE TRZEBA NIC INWESTOWAĆ !!!