POradnik

Witam własnie zaczynam grac w Gre Vindictus i chciałbym cos wiedziec o tej grze jak co sie robi , gdzie sie wszystko ulepsze itp ...

Jezeli jestescie mili i cos mi napiszecie to dzieki..W komentarzach

Pozdrawiam

Mamy ci opisać całą grę?

Napisz dokładnie co cię interesuję...

Gdzie i jak mozna cos ulepszyc , Co daje system gildi , o co chodzi z tymi setami jest bron i naprzykład pisze set 1/2,

1. Ulepszać można u kowala. Początkowy ekwipunek ulepsza się normalnymi Enhancement Stone, potem Advanced Enhancement Stone. Jak masz +2, mniejsza wagę (Stones) potem chyba na +5.

2. Gildie dają miłą atmosferę :P Poza tym jak zrobisz Dung z osobą z gildii, dostajesz 10% EXP od osoby.

3. Jeśli Cię dobrze zrozumiałem, chodzi tu o Full Set. Każdy set składa się z danych elementów (buty, spodnie, hełm itd.). Za każdym ubranym elementem z tego samego seta dostajesz bonusy, np. +5 STR itp.

Też byłem nowy, i wszystko znajdowałem na Vindictus Wiki.

Mam nadzieję, że pomogłem.

PS: Następnym razem polecam uściślić temat tz. o co Ci konkretnie chodzi. Zadawaj już gotowe pytania :)

Pozdrawiam

żeby poznać większość funkcji gry wystarczy robi wszystkie questy i w miarę możliwości czytać opisy tych questów

dzieki wszystkim !!

Witam własnie zaczynam grac w Gre Vindictus i chciałbym cos wiedziec o tej grze jak co sie robi , gdzie sie wszystko ulepsze itp ...

Jezeli jestescie mili i cos mi napiszecie to dzieki..W komentarzach

Pozdrawiam