Poradniki dostępne z poziomu witryny

Jak w temacie. Mogłoby to wyglądać tak, że pod recenzją byłoby napisane "zobacz poradniki do tej gry", a potem pokazywała się lista poradników. Ewentualnie ja i inni redaktorzy (o ile jest jeszcze jakiś aktywny poza mną...) mogą zrobić pod recenzją coś takiego:

Zobacz również poradniki do tej gry:

Link do poradnika AAA na forum

Link do poradnika BBB na forum

Już przed sylwkiem rzuciłem podony pomysł adminą i teraz czekam na odpowiedz. Jednak poradniki powienny mieć swoją oddzielnę kategrię gdzie każdy gracz bedzie mógł napisać o grze, zrobić builda postaci, opisać taktyki, uzbrojenie itp.

Nie ma problemu mogę się tym zająć :) Postaram się też wykombinować jakąś ładniejszą oprawę tak by poradniki wyświetlały się bezpośrednio na witrynie i jedynie z odnośnikiem do rzeczywistego tematu na forum i użytkownika, który założył topic.

a ja mam tak zrobić z tymi poradnikami? Już umieszczać linki z witryny do poradników na forum?

By się przydał oddzielny dział na forum w którym by były wszystkie dodane gry by tam pisać wszystko. Najlepszym rozwiązanie były by subfora: Pordaniki, Buildy, Opisy etc.

Powodzenia gier jest na tą chwile jest 238. Trzeba zrobić dział fora do tego działu, czyli te 238 gier, oraz sub fora. Być może nie o to Ci chodzi, ale tak zrozumiałem to co napisałeś.

to, co napisał Zły bałwanek jest w sumie łatwe i szybkie do wykonania, ale pomysł raczej by i tak nie wypalił.

Wiem, że gier jest trochę ale ewentualnie można zrobić działy dla tych bardziej znanych i forum dla innych. Jak jakieś się wybije to sie dla niego zrobi nowe forum i jest gitez, Roboty dużo mniej:)

Excuse me, ale czy nie jest właśnie tak jak mówisz, te gry, które są popularne mają swoje działy...

Mają ale by unikną pomieszania postów typu "Poradniki" z innymi postami, przydało by się zrobić subfora i problem z głowy. Jeszcze mniej pracy.

Wiele rzeczy zrobimy z czasem, na razie naszym priorytetem jest uregulowanie sprawy z opisami gier. (u mnie dochodzi jeszcze konkurs)... Potem się zajmiemy resztą.

Jak w temacie. Mogłoby to wyglądać tak, że pod recenzją byłoby napisane "zobacz poradniki do tej gry", a potem pokazywała się lista poradników. Ewentualnie ja i inni redaktorzy (o ile jest jeszcze jakiś aktywny poza mną...) mogą zrobić pod recenzją coś takiego:

Zobacz również poradniki do tej gry:

Link do poradnika AAA na forum

Link do poradnika BBB na forum