Porady dla nowego gracza :F

Siemka,

Chce pograc na na globcu w Wowa(jestem semi newbie bo gralem wczesniej na offie do 65lvla i ostatnio na starym moltenie 3.3.5 patch ale 80 tez nie dobilem. Teraz pytanko/a. Który serwer wybrac(chodzi o populacje, nie musi byc w 100% pl serwer). Glownie interesuje mnie PVE w wowie.

Z polskich serverów polecam Burning Legion Horda bardzo dobre grupy PVE a jeśli anglojęzyczny to też horda Twisting Nether ale ogólnie w wowie od Woda można raidować cross realm bez przeszkód więc realm nie ma dużego znaczenia aczkolwiek wbrew złej renomie Burning Legionu jest to na chwile obecną stek bzdur kiedyś przede wszystkim na cata-mop była straszna patologia na chacie ale już jest w porządku polecam i zapraszam !!

Co do BL, ja osobiście nie polecam. Grałem nie dawno i dalej to samo zachowanie, czyli pisanie głupot na czacie w Orgrimarze.

Tak pisanie oczywiście ale sam poziom i kultura graczy w gildiach i na tak zwanych pugach uległ diametralnej zmianie kiedyś iście ze zbieraniną było rakotwórcze obecnie jest przyjemne o to mi chodziło głupich tekstów i cebulki na chacie nigdy nie zabraknie i to nie tylko u nas angole jak i inne kraje piszą to samo tylko nie zwraca się na to tak uwagi każdy ma też swojego wowa ja swego czasu unikałem polaków a obecnie nie wyobrażam sobie gry bez nich jednak swój to swój klimat inny to i żarty inne:)

Siemka,

Chce pograc na na globcu w Wowa(jestem semi newbie bo gralem wczesniej na offie do 65lvla i ostatnio na starym moltenie 3.3.5 patch ale 80 tez nie dobilem. Teraz pytanko/a. Który serwer wybrac(chodzi o populacje, nie musi byc w 100% pl serwer). Glownie interesuje mnie PVE w wowie.