Porady dla nowego ;)

Jak w temacie jakies złote rady dla nowego gracza? czym sie zainteresować ? czy dam rade zaczynając od zera w miesiąc uskładać na tokena ? czy warto zainstalować jakieś addony ? itd

za wszelkie pomocne rady dziekuje z góry ;)

W miesiąc zarobisz na tokena jak kupisz dodatek legion i będziesz grał tą postacią z wyboostowanym 100lvlem mimo ze cena tokena teraz drastycznie podskoczyła ~105k.
Addony warto instalować jest z kilkanaście które mógłbyś ściągnąć

jakie to addony? ;D

Dawno nie grałem ale dla mnie podstawą był Bartender do pasków skilli, możesz sobie je ustawiać w ktorym miejscu chcesz itp. Jakikolwiek Addon zmieniający UI,(xperle jakieś czy coś) choć teraz nawet spoko ono wygląda. Carbonite na mape ( choć niektórzy carbonitowej mapy nie znoszą). Cokolwiek na "Cast bary" by pokazywało dokłądnie czas castu, ja mialem quartz, ale grałem naprawde dawno już. Auccioner na lepszą aukcje i handel. MSBT - pokazuje z czego ile dokladnie bijesz. Choć combat text jest całkiem fajny teraz to jednak.. Dla tych co lubia cyferki obowiazek

dziekuje ;)

Polecam jeszcze Omen Threat Meter na bossów. Ten addon pokazuje aggro danego moba.

DBM - ostrzega Cię kiedy stoisz w jakimś badziewiu co Cię bije + ostrzega kiedy bossy coś kastują/pisze co należy robić w trakcie walki.

skada - prosty licznik dps/heala/dmg taken

Jak w temacie jakies złote rady dla nowego gracza? czym sie zainteresować ? czy dam rade zaczynając od zera w miesiąc uskładać na tokena ? czy warto zainstalować jakieś addony ? itd

za wszelkie pomocne rady dziekuje z góry ;)