Jak w temacie jakies złote rady dla nowego gracza? czym sie zainteresować ? czy dam rade zaczynając od zera w miesiąc uskładać na tokena ? czy warto zainstalować jakieś addony ? itd
za wszelkie pomocne rady dziekuje z góry
Jak w temacie jakies złote rady dla nowego gracza? czym sie zainteresować ? czy dam rade zaczynając od zera w miesiąc uskładać na tokena ? czy warto zainstalować jakieś addony ? itd
W miesiąc zarobisz na tokena jak kupisz dodatek legion i będziesz grał tą postacią z wyboostowanym 100lvlem mimo ze cena tokena teraz drastycznie podskoczyła ~105k.
Addony warto instalować jest z kilkanaście które mógłbyś ściągnąć
jakie to addony? ;D
Dawno nie grałem ale dla mnie podstawą był Bartender do pasków skilli, możesz sobie je ustawiać w ktorym miejscu chcesz itp. Jakikolwiek Addon zmieniający UI,(xperle jakieś czy coś) choć teraz nawet spoko ono wygląda. Carbonite na mape ( choć niektórzy carbonitowej mapy nie znoszą). Cokolwiek na "Cast bary" by pokazywało dokłądnie czas castu, ja mialem quartz, ale grałem naprawde dawno już. Auccioner na lepszą aukcje i handel. MSBT - pokazuje z czego ile dokladnie bijesz. Choć combat text jest całkiem fajny teraz to jednak.. Dla tych co lubia cyferki obowiazek
dziekuje
Polecam jeszcze Omen Threat Meter na bossów. Ten addon pokazuje aggro danego moba.
DBM - ostrzega Cię kiedy stoisz w jakimś badziewiu co Cię bije + ostrzega kiedy bossy coś kastują/pisze co należy robić w trakcie walki.
skada - prosty licznik dps/heala/dmg taken