Siema. Mam pytanie. Czy ktoś mógłby mi podać jakąś stronę gdzie np można się nauczyć grać na gitarze klasycznej, ale chodzi mi bardziej o Rock'n'Roll. Chodzę na prywatne lekcje gry na gitarze ale z ta panią to strasznie wolno idzie bo nie lubię grać ciągle tego samego szczególnie dlatego że nie lubię takich piosenek na 8 taktów xD Więc jak pisałem poradniki do Rock'n'Rollu, oczywiście takie douczanie się i nie od samego początku bo podstawy już mniej-więcej potrafię. Proszę o serię, a nie np. odcinki na YT 5 min i w nazwie pisze tylko "Poradnik na giterę-Part 5".
Porady dla początkujących gitarzystów
Masz tego pełno w internecie, wystarczy wpisać w wyszukiwarce. Jeżeli masz nauczyciela to powiedz mu o tym. Płacisz mu przecież za to. I nie rozumiem co masz na myśli poradnik o "Rock'n'Rollu". Ja wszystko nauczyłem się z internetu, gram 2,5 roku. Teraz ogarniam praktycznie każdą piosenkę. Jedną uczę się długo ,a drugą krótko to zależy. Za bardzo sobie chcesz ułatwić, posiedź trochę sam i poszukaj. Wszystko jest!
polecam Ci program guitar pro , możesz kupić 6 ale bd Cie to kosztowało 50 dolców ( nie ma co liczyć na crakowanie ''szóstki'' bo są dobre zabiezpieczenia ) ale ''piątka'' powinna Ci jak najbardziej wystarczać sam używam tego programu i sprawdza sie idealnie , jak już bd miał guitar pro 5 wystarczy ze znajdziesz odpowiednie taby odpalisz w GP5 i masz wszystko jak na dłoni jest nawet wirtualny gryf na którym masz pokazane gdzie co nacisnąć
gunter po co coś crackowac jak za darmo jest Tux Guitar.
Siema. Mam pytanie. Czy ktoś mógłby mi podać jakąś stronę gdzie np można się nauczyć grać na gitarze klasycznej, ale chodzi mi bardziej o Rock'n'Roll. Chodzę na prywatne lekcje gry na gitarze ale z ta panią to strasznie wolno idzie bo nie lubię grać ciągle tego samego szczególnie dlatego że nie lubię takich piosenek na 8 taktów xD Więc jak pisałem poradniki do Rock'n'Rollu, oczywiście takie douczanie się i nie od samego początku bo podstawy już mniej-więcej potrafię. Proszę o serię, a nie np. odcinki na YT 5 min i w nazwie pisze tylko "Poradnik na giterę-Part 5".