Witam. Zacząłem grać w Vindictusa i chciałbym poznać jakieś porady dla Evie. Np. jakie skille maxować, jaki najlepiej mieć set itp. Chciałbym się też dowiedzieć o ogólnych poradach np. jakie itemy najlepiej zostawiać z misji na pozniej itp.
Porady-Evie i inne
hmm masz 2 scieszki 1 Staff 2ga Scythe ja latam z Scythe w Light secie na 29 mozesz juz zalozyc prawie caly light
staff- czary
scythe-walka w zwarciu moim zdaniem mniej nudna ale czatry maja 1 pier**** a scythe walisz jak mieczem
tu masz http://www.vindictuswiki.com/wiki/Category:Evie_Guides guidy do niej i itemy questy wszystko
http://mabination.com/threads/12435-Evie-The-Battle-Scythe to jest chyba najlepszy poradnik pod scythe jaki jest w sieci, jezeli chodzi o magic to ja sie nie wypowiadam.
w scythe można robićjakieś ciekawe combo ?
no pewnie jak Lannem swordami
Aha, mam jeszcze pytanie co do ulepszania. Co trzeba posiadać by móc ulepszyć np. broń ?
hmm masz 2 scieszki 1 Staff 2ga Scythe ja latam z Scythe w Light secie na 29 mozesz juz zalozyc prawie caly light staff- czary scythe-walka w zwarciu moim zdaniem mniej nudna ale czatry maja 1 pier**** a scythe walisz jak mieczem tu masz http://www.vindictuswiki.com/wiki/Category:Evie_Guides guidy do niej i itemy questy wszystko
Na którym lvl musiałeś mieć skill Light Armor Proficiency, żeby móc założyć cały set ligt?
PS: Od siebie dodam, że według mnie, Evie powinna nosić Cloth Armor bo dodaje on więcej do INT, a jest to najważniejszy współczynnik dla tej postaci, nawet jeśli nosisz kosę.
Tutaj macie poradnik, który podał @mariosko, tylko że po polsku:łapcie!
Aha, mam jeszcze pytanie co do ulepszania. Co trzeba posiadać by móc ulepszyć np. broń ?
enchanement stone ;] zwykle wypadają z bossów z dungów
Evie powinna nosić Cloth Armor bo dodaje on więcej do INT, a jest to najważniejszy współczynnik dla tej postaci, nawet jeśli nosisz kosę.
Do pewnego momentu tak, potem jest set light armor dodający niedużo mniej int niż clothy, a dający dużo więcej defa i agi i bodajże hp.
ma wymaxowny scythe mastery i light armor
A da się jakoś odzyskiwać ap osłabiając skille ?
Nie da się, ale nie masz również żadnych ograniczeń co do posiadania/wydawania AP.
Nie da się, ale nie masz również żadnych ograniczeń co do posiadania/wydawania AP.
za to jest ograniczenie lvlowe ;/ myślałem, że wymaxuję Thousand Needles ;D
a takie pytanko, z racji, że jakby nie patrzeć jest mało trochę skili, to oni będą dodawali z każdym kolejnym dodatkiem czy będą takie same ?
za to jest ograniczenie lvlowe ;/ myślałem, że wymaxuję Thousand Needles ;Da takie pytanko, z racji, że jakby nie patrzeć jest mało trochę skili, to oni będą dodawali z każdym kolejnym dodatkiem czy będą takie same ?
Co Ci przeszkadza ograniczenie lvlowe w wymaksowaniu skilla? Chodzisz na dungi i dalej dostajesz AP, nawet na 44 lvlu.
A są np. walki gildii czy coś w tym stylu ?
EDIT: Mam pytanie , oglądałem filmik na yt i widziałem jak Evie biła staffem. Możecie mi powiedziec co zrobić by tez tak móc ?
Ja mogę pokazać sreenshota jak ja rozdałem punkty w evie nie są spektakularne (sam rozdawałem wg uznania) ale zawsze idę w różdżkę ,kosa naprawdę wymiata ja wybrałem różdżkę mój wybór nikt nie zmieni każdy patrzy tylko ile bije .. na różdżce nie jest taka słaba po prostu nie może bić ciągle nie ustanie jak na kosie i na s'cierzce różdżki leczyć może, ale głownie atakuje, z 2 lini mi najlepiej idzie choć sporo jest na różdżkę solo, ja wole z kimś
dam skile jak będzie online vindictus
moim osobistym zdaniem kosa Evie to ciągle jedno i te same Combo-
-Skille wciąż są nowe dodawane, chociaz w najblizszych aktualizacjach i S4 bodajże nic nie planują nowego w skillach( Jedynie postać nowa ma wyjść c: )
-Do Ulepszania broni np z+1/+2 etc jak kolega napisał służą nam kamienie ulepszające(enchancment stone), Na wiekszych lvl'ach wbijamy zwoje z statystykami. (Scrolle)
-Zanim zaczniesz rozdawac skille, zdecyduj! Kijek(Polecam) czy Kosa
-Kijek, Kosa
-Jeden z najwazniejszych skilli w party na staff'ie to jest ice spear/lance .
-Nie sprzedawaj krysztalow tzn"erg crystal", Powder,Blessing powder,mana dust i roznych produktow z ktorych tworzymy potki i elixiry magiczne w magick laboratory.
-Rada na kazda postac. Nie jest wazne w jakim czasie cos ubijesz a czy to w ogóle jestes w stanie ubić samemu. Unikanie obrażeń jest podstawą tej gry.
Witam. Zacząłem grać w Vindictusa i chciałbym poznać jakieś porady dla Evie. Np. jakie skille maxować, jaki najlepiej mieć set itp. Chciałbym się też dowiedzieć o ogólnych poradach np. jakie itemy najlepiej zostawiać z misji na pozniej itp.