Porównanie

Witam

Planuje zacząc grac w Tere stąd moje pytanie . Mianowicie czym się różni wersja gry od Gameforge a Enmassen ? Gdzie sie bardziej opłaci grac?

Oraz czy jest planowany jakis level cap patch?

Enmasse ma szybciej updaty z poprawnymi patchnotami do tego szybciej i więcej stroi i oczywiście lepszy support oraz stabilniejsze serwery.

Jedyny powód dlaczego tam nie grałem na NA to to że zdążyłem się czegoś dorobić na EU, kupić pudełko z grą zanim niekompetencja GF wyszła na jaw.

o dziekuje a jeśli chodzi o item shop ? gdzie jest lepiej?

o dziekuje a jeśli chodzi o item shop ? gdzie jest lepiej?

Gdzieś na forum GF było że niby enmasse ma taniej, ale słyszałem że kilka itemów jest droższych.

Do tego enmasse ma zniżki w cash shopie dla tych co kupili premium.

A i zapomniałem dodać, NA ma lepszego dropa alahestów i scrolli dzięki czemu nie ma takiej inflacji jak na EU i łatwiej jest zrobić eq czy zrerollować staty.

Dodatkowo na EU często najlepsze stroje i przedmioty z cashshopu są dostępne przez długi czas tlyko z "lyucky boxów" za które placi się sporo a szansa na to co się chce jest mała, enmasse od razu dodaje wartościowe(jeżeli chodzi o wygląd) przedmioty do shopu.

I jeszcze jedno, NA ma super eventy jakiś czas temu można było zdobyć mounta i inne bajery za wbicie capa.

Co do samego capu na razie na KR nie podnieśli, ale myślę że do końca tego roku coś się stanie wystarczy spojrzeć na pasek expa po wbiciu capa...

szkoda czasu na tere taka prawda

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Witam

Planuje zacząc grac w Tere stąd moje pytanie . Mianowicie czym się różni wersja gry od Gameforge a Enmassen ? Gdzie sie bardziej opłaci grac?

Oraz czy jest planowany jakis level cap patch?