Portal dla graczy Grajty.pl

Witam serdecznie, zapewne wśród nas graczy dobry kawałek czasu zajmują portale i strony typu kwejk bądź też jebzdzidy.

Jednak sam szczerze pisząc, nie znalazłem żadnej tego typu strony która skupiałaby się na grach komputerowych, więc wyszedłem z inicjatywą i stworzyłem podobny portal bazujący właśnie na tym temacie.

Aktualnie strona jest dopiero w początkowej fazie rozwoju więc posiada pewne niedopatrzenia, jednak korzystanie z niej nie powinno sprawiać problemów technicznych.

Nie przedłużając dłużej swojej wypowiedzi i nie obiecując gruszek na wierzbie, zapraszam serdecznie do przetestowania i udzielenia mi pomocy w tworzeniu portalu aktywnie z niego korzystając.

Link do strony: http://www.grajty.pl

Kiedyś kwejk miał być w większości o grach, ale gimbaza zmieniła go w coś ujowego.

Jak to się mówi "Nie na mojej warcie". Brakowało mi takiego portalu, więc nie pozwolę go tak przekształcić.

Zbyt wiele jest takich stronek ze śmiesznymi obrazkami i filmikami bez konkretnego tematu, które zawierają niemal identyczne materiały.

Na czym ta strona ma się skupiać? ;) troche nie rozumie. Jeżeli na czymś śmiesznym o grach komputerowych to fajnie. Mam nadzieję że nie stracisz zapału i strona nie upadnie :lol: .

Powinny same zdjęcia być bez filmików..

Mi się podoba taki pomysł i nie zgadzam się z przedmówcą, że powinny być tylko zdjęcia. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu strony :)

Pomysł zacny, mam nadzieję, że stronka się rozwinie i osiągnie rozmiary kwejka, ale błagam - zmień baner. Ten nieszczęsny pad prosi o dobicie go. Nijak ma się on do fontu (który też należałoby zmienić). Może masz tam pod ręką jakiegoś zaprzyjaźnionego grafika?

Sorry, że się tak czepiam, ale skrzywienie zawodowe :P

Tak, czy inaczej, ja na bank będę odwiedzała stronkę, życzę dalszego zapału, pomysłów, sławy i sponsorów.

@Lou

Strona jak zapewne niektórzy zauważyli zawiera materiały zarówno humorystyczne jak i trailery oraz fan filmy na podstawie znanych produkcji.

Gra w dużym skrócie ma zawierać materiały bazujące na grach komputerowych jak i konsolowych.

Jedyną nieakceptowalną rzeczą dotyczącą gier komputerowych będzie reklamowanie kanałów typu zagrajmy w... gdyż nie po to ta strona powstała.

@Deadric oraz Rolf

W serwisie będą funkcjonowały zarówno obrazy jak i filmy gdyż na stronie także mam nadzieję że użytkownicy będą dodawać do niej trailery co ciekawszych gier w produkcji.

Jednak na potrzeby osób które preferują sam materiał obrazkowy bądź filmowy strona posiada opcje filtracji w górnym menu. (Ikonka 2 strzałek którą jedną blokuje kreska)

@Forvsol1

Chwilowo staram się skupić na stronie technicznej strony niż wizualnej. Strona ta niestety nie jest stworzona jak Windows Vista w myśl zasady "Jak coś nie działa niech chociaż ładnie wygląda".

Aktualnie nie posiadam znajomego grafika który mógłby zrobić grafikę na stronę nieodpłatnie. A w obecnej fazie rozwoju strony nie chciałbym inwestować większej ilości pieniędzy niż tej potrzebnej na prawidłowe działanie i rozwój serwisu.

Niemniej jednak dziękuję za słowa otuchy i pozytywne przyjęcie mojego pomysłu na stronę.

Pozostałe osoby zapraszam do odwiedzenia i przetestowania możliwości strony :)

Pomysł na portal jest bardzo fajny, i mam nadzieje, że się szybko rozwinie. (treść regulaminu powala ;p)

Dodane do zakładek zobaczymy jak to będzie ;)

Witam serdecznie, zapewne wśród nas graczy dobry kawałek czasu zajmują portale i strony typu kwejk bądź też jebzdzidy.

Jednak sam szczerze pisząc, nie znalazłem żadnej tego typu strony która skupiałaby się na grach komputerowych, więc wyszedłem z inicjatywą i stworzyłem podobny portal bazujący właśnie na tym temacie.

Aktualnie strona jest dopiero w początkowej fazie rozwoju więc posiada pewne niedopatrzenia, jednak korzystanie z niej nie powinno sprawiać problemów technicznych.

Nie przedłużając dłużej swojej wypowiedzi i nie obiecując gruszek na wierzbie, zapraszam serdecznie do przetestowania i udzielenia mi pomocy w tworzeniu portalu aktywnie z niego korzystając.

Link do strony: http://www.grajty.pl