Portal - komentarze

Mam dwie sprawy odnośnie serwisu:

1: po zalogowaniu się nie da się wrócić do strony z której się logowałeś. Jaśniej: jeśli loguje się w newsie, a nie na głównej, to po zalogowaniu muszę wejść znowu na główną, a nie mogę wrócić do strony przed zalogowaniem.

2: kolejność dodawania odpowiedzi do komentarzy pod newsem jest według mnie zła, a według Was?. Te najnowsze powinny być na samym dole, a nie na odwrót. I może dałoby się wprowadzić możliwość odpowiadania pod każdym komentarzem, nawet tym, który jest już odpowiedzią.

No to takie moje małe przemyślenia.

1.Z tym się zgodzę ;D.

2.Już tak kiedyś było i teraz jest chyba lepiej.

Teraz tak pomyślałem, że jest dobrze. Tylko jak chcesz odpowiedzieć pod komentarzem pod newsem, to wtedy robi się śmietnik. Tak więc chodzi mi o rozpatrzenie mozliwości odpowiadania pod odpowiedzią pod komentarzem heh, trochę się zagmatwało.

Z pierwszym masz rację bo to wkurza jak trzeba wracać do newsa po zalogowaniu się. Z drugim się nie zgodzę, myślę że jest lepiej tak jak jest.

Mam dwie sprawy odnośnie serwisu:

1: po zalogowaniu się nie da się wrócić do strony z której się logowałeś. Jaśniej: jeśli loguje się w newsie, a nie na głównej, to po zalogowaniu muszę wejść znowu na główną, a nie mogę wrócić do strony przed zalogowaniem.

2: kolejność dodawania odpowiedzi do komentarzy pod newsem jest według mnie zła, a według Was?. Te najnowsze powinny być na samym dole, a nie na odwrót. I może dałoby się wprowadzić możliwość odpowiadania pod każdym komentarzem, nawet tym, który jest już odpowiedzią.

No to takie moje małe przemyślenia.