Witam, chciałbym Wam przedstawić fajną stronkę, na której znajdziecie różnorakie recenzje Stronka jest jeszcze rozwijania, więc prosiłbym o nie ocenianie jej zbyt surowo
Naprawdę polecam, jestem tam redaktorem i jakoś chciałbym pomóc w rozkręceniu jej
http://skomentujmy.tk/ I broń Boże nie jest to stronka wrogo nastawiona do tej, na której aktualnie jesteściel.
Portal o grach, a głównie recenzje i inne
przeczytałem recenzje CS i nigdy więcej tej strony nie odwiedzę, masakra jakaś, ta recenzja wygląda jak by pisał ją 10 latek który pograł w CS może 30 minut
Nie wszystkie recenzje są takie jak ta którą przeczytałeś... Ta jest moja - http://skomentujmy.wordpress.com/recenzje-gier-komputerowych/gta-san-andreas-2004/
Portalowi nie wróżę sukcesu. Konkurencja miażdży, a recenzje to recenzje "oklepanych" gier. Do tego ich treść wcale nie powala. Ludzie i tak ,aby przeczytać recenzję zaglądają na gram.pl, gry.wp.pl, gry-online.pl, cdaction.pl. Tam jest gigantyczna baza gier i do tego są w przejrzysty sposób napisane.
Hmmm... Nic specjalnego. Niektóre teksty są lepsze, inne gorsze. Przyszłości niestety nie wróżę, stronka niczym się nie wyróżnia.
Recenzji gier jest jak na srane. Ja bym chciał, żeby powstał jakiś portal, gdzie nie są "suche" pisane recki. Teraz, jest tak : zanim użytkownik przeczyta o danej grze, to już wie o niej wszystko. Taka prawda, a przebić się jeszcze trudniej. I nie wierzę, że szary "Kowalski" do was zajrzy. Lepiej, aby projekt był o czymś innym, niż znowu to samo .
Ehhh a ja myślałem że pisząc recenzje na tej stronce, coś osiągnę... No cóż
W sumie poprzednicy już napisali niemal wszystko co chciałbym powiedzieć na ten temat. Nie będę oceniał tego pod względem technicznym jednak tak sobie przeglądając natrafiłem na dwie rzeczy o których chciałbym wspomnieć. Recenzje Mafii II znalazłem na innej stronie recenzja identyczne nawet screeny jest ten sam, oraz plusy i minusy. I tutaj powstaje pytanie kto ją od kogo "pożyczył". Druga rzecz to to czego wymagacie od kandydatów, a dokładniej "3 recenzje na tydzień" dobre sobie. Napisanie recenzji łączy sie przecież z tym że w grę musisz zagrać przejść lub dojść możliwie jak najdalej aby mieć jakieś pojęcie o niej i dopiero potem napisać recenzje. Jako że jesteście amatorami wątpię aby ktoś poświęcał cały swój czas aby szybko przejść grę i napisać jej recenzję.
Tak czy inaczej nawet nie życzę wam powodzenia bo to bez sensu.
ogólnie przejrzałem i stwierdzam ze recenzje są słabe jak nad nimi popracujecie to może będzie co czytać tam...oraz wasza oprawa graficzna strony jest jakaś trochę nie dopracowana ogólnie jak już dajecie czarny napis na szaro brudnym tle to pilnujcie by dobrze się to czytało....tak samo bez sensu jest ten podtytuł "Recenzujemy wszelkie gry komputerowe !" bo tytuł strony jest "Skomentujmy – Recenzje gier komputerowych" wiec już z tego wiadomo ze recenzujecie gry komputerowe...tak samo dziwnie wygląda to podświetlenie przycisków oraz pasek czerwony po ich najechaniu w menu rozwijanym...tak jakby zabrakło osobie która tworzyła layout pomysłu na to...ogólnie na razie strona prezentuje się słabo może jak ją rozbudujecie to może coś z tego będziecie mięć...a i tak polecam poprawić szary pasek po lewej stronie który się powiększa jak recenzja jest dłuższa bo wygląda on naprawdę beznadziejnie gdzie początek jest ładne tło szare z czarnymi plamami ala asfalt a później jest beznadziejna szarość.
Witam, chciałbym Wam przedstawić fajną stronkę, na której znajdziecie różnorakie recenzje Stronka jest jeszcze rozwijania, więc prosiłbym o nie ocenianie jej zbyt surowo
Naprawdę polecam, jestem tam redaktorem i jakoś chciałbym pomóc w rozkręceniu jej
http://skomentujmy.tk/ I broń Boże nie jest to stronka wrogo nastawiona do tej, na której aktualnie jesteściel.