Portal - Wersja FINAL BETA

Zachęcam do testów i wpisywania swoich przemyśleń.

http://www.mmorpg.org.pl/beta

Jutro ostatnie drobne popraweczki i wchodzimy online :)

Cóż CMS wygląda bardzo ładnie i przejrzyście, jak dla mnie można od razu wstawiać :>

Bardzo, bardzo, bardzo ladne! Nic wiecej nie mam do dodania:).

Ciekawie. Pożyjemy, skomentujemy.

Tak! Od razu można włączyć! XD Kurrrde, naprawdę bardzo dobrze to wygląda!

Fajnie wygląda, ale tekstura (szum) jest tylko po lewej stronie, po prawej znika i widać tylko szare tło.

Ja tam zastrzeżeń nie mam, ale jedno pytanko:

Czy będzie zmienione także forum? Czy pozostanie tak jak jest?

@down

Ok.

Forum zajmiemy się później.

podaoba mi się.

Bardzo dobre to jest, dobre kolory. Można dobrze przeczytać, bo czcionka jest na jasnym tle ( news). Good job poland!

Wstawiaj już teraz, wszystkim się podoba. Mnie również. Tak od siebie proponowałbym tylko koło spolszczonych mmo dodać jakimś wyróżniającym się kolorem PL. By ludzie po raz enty nie pytali się o spolszczone mmo.

Ja proponuje zrobic wiekszy baner Forum... Bo tam jest napisane Forum Dyskusyjne.... a nie jepiej dac "wejdz na nasze za***iscie wyczesane Forum!!" znaczy nie koniecznie tak... ale by ludz wchodzacy na forum wlasnie tak myslal ;D

Piękna strona,już się zarejestrowałem.Ale jedno pytanko: jak włączałem Forum nic się nie włączało.

Jak w temacie jest to BETA. Na razie jest to wersja którą nam administracja pokazała byśmy powiedzieli co o tym sądzimy. :P W życie projekt wejdzie w najbliższym czasie. Kurde, jak ja pisze XD.

Fajne, fajne. Tylko jak dla mnie nie pasuje ten zielony baner rejestracji, oraz czarny pasek nad panelem Partnerzy. I dla czego wszystkie via www są NEW! ?

Co do szarego tla z boku dzisiaj postaram sie to jakoś załatwić. Forum nie działa ponieważ nie ma takiej potrzeby by z wersji beta wchodzić na forum :P gry są oznaczone jako new ponieważ system automatycznie przyporządkowuje takie oznaczenie pozycjom, które zostały dodane w ciągu 5 dni. A gry via www wgrywałem ręcznie jakieś 3 dni temu :P Mam nadzieje, że ostatnie poprawki dzisiaj i startujemy :D

Najgroszy minus, że niestety trzeba będzie się rejestrować od nowa a komentarze z poprzedniego systemu niestety nie zostały przeniesione, no ale cóż stworzymy społeczność od nowa , lepszą mam nadzieje :D

Forum dostanie nowego laya (bardziej czytelnego) i kilka nowych ciekawych funkcji w ciągu miesiąca. Kwestia tego czy na wszystko starczy mi pieniędzy i czasu .

Pozdrawiam i dzięki za wypowiedzi w temacie

Mam nadzieje że starczy pieniędzy.... jak ja nie lubię tych czasów że wszystko kręci się wokół nich...

Mi też się podoba. Może być. :D :D Tylko trochę szkoda, że znowu od nowa trzeba się rejestrować.

Mi rowniez sie podoba. I ten napis "Forum" trzeba jakis wiekszy zrobic bo troche nie widoczny. W tytułach gier sporo ludzi komentuje ,ale duzo z nich wogole nie pisze na forum .

Ja powiem tylko tyle, że średnio mi się podoba.