Portal

Oczywiście o moim apelu niechcący zapomniano albo ktoś nie chce pamiętać.

Przeglądam sobie newsy a tam :

Ktoś streamera uważa za (najładniej mówiąc męskiego członka), przechodzę dalej mamy coś na z i na k.

W innym newsie polska produkcja zostaje zrównana z "gównem" przez znanego nam członka społeczności którego nick zaczyna się na M.Podać więcej przykładów?

Więc, tutaj zgłaszam się na moderatora portalu.

Interesuje mnie funkcja "usuń treści niezgodne z regulaminem",rozdawanie nagród wolałbym pozostawić komuś innemu.

Na renomowanym i najlepszym portalu MMO w Polsce, takie treści powinny być kasowane, a w najgorszych przypadkach autorzy nagradzani.

Jestem w stanie na bieżąco weryfikować treści pojawiające się w komentarzach pod newsem.

Pieniądze mnie nie interesują.

Chciałbym to robić z czystej chęci pomocy.

Nie przejdzie ;) temat juz byl poruszany kilka razy. Regulamin regulaminem, ale portal zdobywa wiecej ludzi gdy zaczyna sie flame ;) a im wiecej ludzi tym wiecej kasy. Chyba nie trzeba ci tego tlumaczyc prawda? :) To nigdy nie mial byc portal dla elity, ujmijmy to w ten sposob, wiekszosc zagladajacych tu i bioracych czynny udział w zyciu forum ma IQ na poziomie liczby dwu-cyfrowej :) Dlatego w ten sposob pisze sie do nich, zeby zrozumieli

Martwy, ależ ja to świetnie rozumiem.Dlatego również pozostane "uparty".

Napisałem raz, napisałem drugi,napisze 3 i 143.

Tak jak napisalem na Shoucie..."uwielbiam idealistow"

Znasz takie powiedzenie " wyzej d*py nie podskoczysz"? to sie wlasnie wiaze z tym zagadnieniem niestety :)

Powtorze ...ten portal jest od zarabiania pieniazkow :) A nie dla elit.

Mozesz pisac ile chcesz ale obawiam sie ze poprostu starcimy twoja znakomita osobe z shoutboxa jak znudza sie Modom Warny :]

Widzę, że ktoś chce się podrażnić z moderatorem/ami ^_^

Cierpliwosci.

Oczywiście o moim apelu niechcący zapomniano albo ktoś nie chce pamiętać.

Przeglądam sobie newsy a tam :

Ktoś streamera uważa za (najładniej mówiąc męskiego członka), przechodzę dalej mamy coś na z i na k.

W innym newsie polska produkcja zostaje zrównana z "gównem" przez znanego nam członka społeczności którego nick zaczyna się na M.Podać więcej przykładów?

Więc, tutaj zgłaszam się na moderatora portalu.

Interesuje mnie funkcja "usuń treści niezgodne z regulaminem",rozdawanie nagród wolałbym pozostawić komuś innemu.

Na renomowanym i najlepszym portalu MMO w Polsce, takie treści powinny być kasowane, a w najgorszych przypadkach autorzy nagradzani.

Jestem w stanie na bieżąco weryfikować treści pojawiające się w komentarzach pod newsem.

Pieniądze mnie nie interesują.

Chciałbym to robić z czystej chęci pomocy.