Porządek z działami na Forum (Propozycja)

Witam

W nawiązaniu do tematu , który rozpoczął się w dziale " Royal Quest " chciałbym zapytać się Administrację forum, czy jest planowane czyszczenie forum z starych działów gier, w których mamy 1 /2 wypowiedzi na miesiąc bądź minimalnie częściej.

Ponieważ, jest to forum o grach MMO , dlatego niżej wymienione gry zasługują na swój dział. Czyszczenie nie miałoby na celu usunięcie owych działów, lecz przeniesienie ich. Oto moje propozycje:

Z głownej kategori: Gry MMO przenieść działy

1. Dungeons&Dragons Neverwinter
  2. Royal Quest
  3. Allods Online
  4. Runes of Magic
  5. Moim zdaniem również dział Tibia jest mało aktywny, jednak ten dział może być tematem drażliwym :)))

Do podkategorii: Inne Gry MMO

W/w operacja pozwoli na przygotowanie miejsca dla nowych tytułów na 2015 rok, takich jak: Black Desert, Skyfroge, Bless Online, Blade&Soul i innych.

Pozdrawiam

Wszystkie prócz Tibii można dać do działu inne gry MMO. Tibia wyszła z poddziału na dział, dlatego że zwiększyła się jej popularność.

Dokładnie wszystko oprócz tibi. ;)

Popieram pomysł.

Uważam że jest to zabieg konieczny , bo po co w głównej kategorii , nieaktywne działy z grami?

Jak w tamtym temacie tak w tym jestem za, ten sam problem miał miejsce po upadku RaiderZ, gdzie trzeba było czekać ponad miesiąc na usunięcie działu, bo ludzie rzekomo na US się przenieśli i nadal grali..

Poza tym nagromadzenie działów które są zwyczajnie "martwe" wywołuje negatywne pierwsze wrażenie, że gry których dotyczą są tutaj popularne przede wszystkim u nowych użytkowników. Nie ma również sensu je sztucznie utrzymywać przy życiu tworząc nowe tematy, posty raz na miesiąc. Jeśli dajmy na to administracja forum(czyt. Chmarus) ma powód by trzymać jakiś dział np. Royal Quest($$$) to chcielibyśmy o tym wiedzieć i proponuję zwyczajnie przestać się w takowych udzielać, może jeśli faktycznie minie miesiąc-dwa to w końcu je usuną.

Nie widzę problemu w porzadkach z działami, zajme sie tym na dniach. Dzieki za propozycje. :)

jestem za! :D

Admin wypowiedział się w tym temacie, uważam że temat jest do zamknięcia.

Witam

W nawiązaniu do tematu , który rozpoczął się w dziale " Royal Quest " chciałbym zapytać się Administrację forum, czy jest planowane czyszczenie forum z starych działów gier, w których mamy 1 /2 wypowiedzi na miesiąc bądź minimalnie częściej.

Ponieważ, jest to forum o grach MMO , dlatego niżej wymienione gry zasługują na swój dział. Czyszczenie nie miałoby na celu usunięcie owych działów, lecz przeniesienie ich. Oto moje propozycje:

Z głownej kategori: Gry MMO przenieść działy

1. Dungeons&Dragons Neverwinter
  2. Royal Quest
  3. Allods Online
  4. Runes of Magic
  5. Moim zdaniem również dział Tibia jest mało aktywny, jednak ten dział może być tematem drażliwym :)))

Do podkategorii: Inne Gry MMO

W/w operacja pozwoli na przygotowanie miejsca dla nowych tytułów na 2015 rok, takich jak: Black Desert, Skyfroge, Bless Online, Blade&Soul i innych.

Pozdrawiam