Porządki z działami gier

Siemka,

Mam zamiar zrobić porządki z działami na forum, zanim jednak to zrobię chciałbym poznać Wasze zdanie co należałoby dodać, a co usunąć (forum jest przecież dla Was, a nie dla Nas :P)

Moje sugestie wyglądają następująco.

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ Arctic Combat

- Dragon Nest

Piszcie w takim samym formacie swoje propozycje ( plusik przy grach, które dodać do działu gier na forum, minus przy tych, które należy schować do kategorii "Inne gry")

Pozdro!

+ Dekaron (i usunąć /2Moons, bo i tak już nie istnieje)

+ World of Warcraft

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ SW: TOR (lub do "Innych gier MMO")

+ War of Immortals (lub do "Innych gier MMO")

- Battle of Immortals

- World of Tanks

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ DOTA2

+ Heroes of Newerth

+ C9

+ LINEAGE2

- Dragon Nest

- Battle of Immortals

- World of Tanks

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ L2

+Dekaron

+ War of the Immortals

- Dragon Nest

- Cabal Online

- Runes Of Magic

Co jest z C9? Niby dział jest, a 0 tematów w nim i NIC pisać tam nie można

także,

+ C9 / Continent of the Ninth Seal

Prosiłbym o aktywację tego tematu :)

Co jest z C9? Niby dział jest, a 0 tematów w nim i NIC pisać tam nie możnatakże,+ C9 / Continent of the Ninth SealProsiłbym o aktywację tego tematu

Dzięki za zwrócenie uwagi. Można już zakładać tematy w tym dziale ;)

+ Allods Online

+ C9

+ Path of Exile

+ Rohan Online

- Vindictus

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ World of Warcraft

W serwisie C9, moje 2 pierwsze tematy są NIEWIDOCZNE, sam nie mogę do nich dojść, nawet przez zakładkę "Moja zawartość" w profilu :(

Prosiłbym o poprawienie tego - wyświetla informację o 3 tematach a po wejściu do tego działu już tylko 1.

+ Divina Online

- Battle of Immortals

+ World of Warcraft

+ Może CS?

- Nie wiem

W serwisie C9, moje 2 pierwsze tematy są NIEWIDOCZNE, sam nie mogę do nich dojść, nawet przez zakładkę "Moja zawartość" w profilu Prosiłbym o poprawienie tego - wyświetla informację o 3 tematach a po wejściu do tego działu już tylko 1.

według mnie jesteś po prostu ninją

+Star Wars The Old Republic (inne mmo)

W serwisie C9, moje 2 pierwsze tematy są NIEWIDOCZNE, sam nie mogę do nich dojść, nawet przez zakładkę "Moja zawartość" w profilu Prosiłbym o poprawienie tego - wyświetla informację o 3 tematach a po wejściu do tego działu już tylko 1.

Fixed.

Siemka,

Mam zamiar zrobić porządki z działami na forum, zanim jednak to zrobię chciałbym poznać Wasze zdanie co należałoby dodać, a co usunąć (forum jest przecież dla Was, a nie dla Nas :P)

Moje sugestie wyglądają następująco.

+ Allods Online

+ Path of Exile

+ Arctic Combat

- Dragon Nest

Piszcie w takim samym formacie swoje propozycje ( plusik przy grach, które dodać do działu gier na forum, minus przy tych, które należy schować do kategorii "Inne gry")

Pozdro!