Forum o grach na którym nie ma nic o grach, są tylko stare tematy, nikt nie szuka już gier mmo do grania, a nawet jeśli to dostaje te same propozycje, gry z mangową grafiką. Wszystko co z Azji jest polecane na potęgę przez tych samych ludzi. Wszyscy z odmiennym zdaniem zostali zbanowani, albo odsunięci na bok. Każdy kto się nie zgadzał z kierunkiem w którym zmierzała praktycznie każda dyskusja był mieszany z błotem, miał przeciwko sobie bandę gnojków którzy oprócz tego że polecali to samo, jechali po innych i zgłaszali grupowo ludzi którzy chcieli gadać o grach, fantastyce. Wystarczy spojrzeć na luźne tematy typu jakieś gadanie o niczym (nawet nie chce mi się sprawdzać dokładnych nazw), wchodzisz tam i widzisz z 8 wpisów, 6 to jakieś gify albo grafiki z lalkami malowanymi przez kitajców, reszta nie ważne. Użytkownicy z innymi poglądami zostali sprowokowani, wybanowani i miało być elegancko, no i jest. No i została grupa super znających się ludzi, którzy nawet jednej fotki porządnego brodatego krasnoluda nie wstawią, czy ciemnego elfa z dwoma sejmitarami. Nvminer który sprzedawał ludzi z karczmy i tłumaczył się tym że to nie on i Kirei (zmienił nick) wtedy był naćpany i pisał głupoty, takie było tłumaczenie: "to nie ja sprzedałem, a Kireia uspokajałem bo naćpał się czymś". Potem leciały bany, a fajni ludzie z moderacji proponowali nowe konto z "tajnym", "cichym" dostępem do karczmy, z czego nie skorzystałem dzięki za dobre chęci. No i każdy się doczekał, braku jakiejkolwiek dyskusji, nowych treści, tylko same dramy. Jak zwykle podważanie regulaminu, jak zwykle ktoś kogoś obraża. Jak zwykle chcą anarchii, ale tylko dla siebie, inni dostaną 10 zgłoszeń na twarz przez prawilnych użytkowników dogadujących się na FB. Fajnie fajnie, treści coraz mniej, ale ważne że wciąż dramy są! Blaumro dalej się trzyma i leci z koksem, wchodzi w d*pę aby mieć kolor i pozycję, zapodaje bany, tak jak reszta ZRESZTĄ , bany lecą na zgłoszenia im więcej tym lepiej, bo będzie drama. Żałosne, nie byłem na tym forum kupę czasu i myślałem że jest coś, jest to coś, jest treść, są zmiany, ale gówno, jest syf, dramy i bajki. k**wa wy tu jakiś kurwidołek wzajemnej kłótni i dyskusji o gównie zrobiliście, parę lat temu dało się coś znaleźć, a teraz syf. Cieszcie się sobą, tymi samymi ludźmi, poglądami, dotykajcie się siurkami i dyskutujcie dalej na temat złego regulaminu, banów i wyzwisk, zamiast gadać o grach i przygodach.
Porządna 12- to letnia łycha zawsze na propsie
Może właśnie dzisiejszego dnia owe decyzje zapoczątkowały coś nowego na forum? Fakt faktem, temat "piszę bo mogę" ukazuję prawdziwą naturę 90% forum. A to, że mało się pisze już o mmorpg jest też spowodowane brakiem dobrych gier. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
Sam tytuł już mi poprawia humor.@down
Rozumiem Flash, ze masz żal, ale zasłużyłeś wtedy na warna za temat "Kierowca meleksa próbuje wjechać w asfalt", a wideo z meleksem wjeżdżającym w czarnoskórego.
może wypadało o tym myśleć za czasów swojej aktywności, kiedy to przecież sam tak chętnie dramy wokół siebie rozkręcałeś. Nikt za mojego admina nie wyleciał z forum, bo sobie kogoś wybraliśmy. Nie mówię, że nikt nie wylatywał, ale każdorazowo sobie na to zasługiwali, tak jak ty zresztą. Oprócz tego dużo bzdur i bólu d*py (komu niby i po co blaumro miałby wchodzić w d*pę? wat?). Temat 3/10, autor 2/10. Sam mogłeś rozwijać to forum dodając do niego content, ale zamiast tego wolałeś wyzywać się i prowokować z animkami, tyle że oni mieli na tyle więcej rozumu w głowie, by ciebie urobić w bardziej kulturalny sposób.
No widać to, że z forum o grach zrobił się kącik chińskich bajek, ale co zrobić, ja jeszcze żyje duchem tego co było kiedyś, zanim jeszcze ta zaraza forum opanowała i będę starał się pomagać jak mogę.
Co do tematu było kilka ciekawych osób co na prawdę tu coś wnosili, a dostali bana za jedno urwa za dużo i co z tego, że później odbanowaliście jak juz było za późno.
EDIT:
OMG OMG właśnie o użytkowniku @FlashGordon myślałem konkretnie, witaj z powrotem.
To wszystko przez gry moba mówię wam!
" No i została grupa super znających się ludzi, którzy nawet jednej fotki porządnego brodatego krasnoluda nie wstawią, czy ciemnego elfa z dwoma sejmitarami. "
Eeeee, lubię jak ktoś wyjeżdża z takim tekstem Nie znam się super z nikim z tego forum, czasem sobie popiszę z jakimś randomem, albo pokłócę która karta graficzna jest lepsza. A więc proszę Cię bardzo, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Dla takich ludzi mam tylko pogardę. Dziękuję. Nie pozdrawiam.
może wypadało o tym myśleć za czasów swojej aktywności, kiedy to przecież sam tak chętnie dramy wokół siebie rozkręcałeś. Nikt za mojego admina nie wyleciał z forum, bo sobie kogoś wybraliśmy. Nie mówię, że nikt nie wylatywał, ale każdorazowo sobie na to zasługiwali, tak jak ty zresztą. Oprócz tego dużo bzdur i bólu d*py (komu niby i po co blaumro miałby wchodzić w d*pę? wat?). Temat 3/10, autor 2/10. Sam mogłeś rozwijać to forum dodając do niego content, ale zamiast tego wolałeś wyzywać się i prowokować z animkami, tyle że oni mieli na tyle więcej rozumu w głowie, by ciebie urobić w bardziej kulturalny sposób.
No nie wiem kto powinien o tym myśleć, ja tu nie byłem adminem, modem, żadnej zajebistej funkcji nie pełniłem, w dziale hardware dawałem z siebie wszystko chłopcze, a ty? Zawsze neutralny, związany z regulaminem, zmieniający go i do czego doprowadziłeś? Do tego że zdjęliście bany dla takich jak jak, którzy dramy kręcą wokół siebie. Lepszy jesteś?
o czym myśleć? O kontrolowaniu twoich tyrad jak zachlejesz mordę, bo najwidoczniej sam nie masz nad sobą wystarczająco kontroli? Dramy były od zawsze, warny za przekleństwa i obrażanie też były od zawsze, dużo dłużej niż pełniłem tu jakąkolwiek funkcję. Ja koniec końców po raz pierwszy w historii tego miejsca zluzowałem regulamin pod kątem obu tych kwestii, więc nie wiem czemu akurat do mnie masz pretensje. Nie jestem lepszy i nigdy tego nie sugerowałem. Zastanawia mnie natomiast skąd nagle u ciebie taka śpiewka? Jak twoja karczemna brać mobilizowała się wokół ciebie, by kręcić dramy na forum o i z powodu nvminera, to nie miałeś wtedy absolutnie żadnego ale, a teraz wracasz i śmiesz nas/resztę oceniać jakbyś stał ponad tym.
wystarczyło nie dać się prowokować i nie wyzywać innych użytkowników i nadal mógłbyś dawać z siebie wszystko.
Temu forum potrzeba równowagi, a nie BAJAnia, nie ma co się drapać trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty pany.
A ja się zgadzam z autorem tematu jak najbardziej. Jestem na tym forum od 6 lat (na stronce jeszcze dłużej i nadal nie mam bywalca ) i pamiętam, że kiedyś to tu się więcej działo i było tak, jakby bardziej rodzinnie i klimatycznie. Teraz to forum jest trochę sztywne i czuć reżim.
A ja się zgadzam z autorem tematu jak najbardziej. Jestem na tym forum od 6 lat (na stronce jeszcze dłużej i nadal nie mam bywalca ) i pamiętam, że kiedyś to tu się więcej działo i było tak, jakby bardziej rodzinnie i klimatycznie. Teraz to forum jest trochę sztywne i czuć reżim.
może było się bardziej udzielać, bo ja też tu jestem od 6, ale prawie w ogóle Cię nie kojarzę no nic, było minęło. Przy okazji napiszę tylko szczere powodzenia dla przyszłej administracji. Nie lubię i myślę, że nikt szczególnie nie lubi się mylić, ale jeżeli rzeczywiście jest to jedynie kwestia naszego podejścia do administrowania tym forum i teraz wszystko będzie mogło odżyć, to będę autentycznie szczęśliwy, że w końcu z tej pomyłki mogłem sobie zdać sprawę, wycofać się i oddać stery komuś bardziej kompetentnemu.
Forum o grach na którym nie ma nic o grach, są tylko stare tematy, nikt nie szuka już gier mmo do grania, a nawet jeśli to dostaje te same propozycje, gry z mangową grafiką. Wszystko co z Azji jest polecane na potęgę przez tych samych ludzi. Wszyscy z odmiennym zdaniem zostali zbanowani, albo odsunięci na bok. Każdy kto się nie zgadzał z kierunkiem w którym zmierzała praktycznie każda dyskusja był mieszany z błotem, miał przeciwko sobie bandę gnojków którzy oprócz tego że polecali to samo, jechali po innych i zgłaszali grupowo ludzi którzy chcieli gadać o grach, fantastyce. Wystarczy spojrzeć na luźne tematy typu jakieś gadanie o niczym (nawet nie chce mi się sprawdzać dokładnych nazw), wchodzisz tam i widzisz z 8 wpisów, 6 to jakieś gify albo grafiki z lalkami malowanymi przez kitajców, reszta nie ważne. Użytkownicy z innymi poglądami zostali sprowokowani, wybanowani i miało być elegancko, no i jest. No i została grupa super znających się ludzi, którzy nawet jednej fotki porządnego brodatego krasnoluda nie wstawią, czy ciemnego elfa z dwoma sejmitarami. Nvminer który sprzedawał ludzi z karczmy i tłumaczył się tym że to nie on i Kirei (zmienił nick) wtedy był naćpany i pisał głupoty, takie było tłumaczenie: "to nie ja sprzedałem, a Kireia uspokajałem bo naćpał się czymś". Potem leciały bany, a fajni ludzie z moderacji proponowali nowe konto z "tajnym", "cichym" dostępem do karczmy, z czego nie skorzystałem dzięki za dobre chęci. No i każdy się doczekał, braku jakiejkolwiek dyskusji, nowych treści, tylko same dramy. Jak zwykle podważanie regulaminu, jak zwykle ktoś kogoś obraża. Jak zwykle chcą anarchii, ale tylko dla siebie, inni dostaną 10 zgłoszeń na twarz przez prawilnych użytkowników dogadujących się na FB. Fajnie fajnie, treści coraz mniej, ale ważne że wciąż dramy są! Blaumro dalej się trzyma i leci z koksem, wchodzi w d*pę aby mieć kolor i pozycję, zapodaje bany, tak jak reszta ZRESZTĄ , bany lecą na zgłoszenia im więcej tym lepiej, bo będzie drama. Żałosne, nie byłem na tym forum kupę czasu i myślałem że jest coś, jest to coś, jest treść, są zmiany, ale gówno, jest syf, dramy i bajki. k**wa wy tu jakiś kurwidołek wzajemnej kłótni i dyskusji o gównie zrobiliście, parę lat temu dało się coś znaleźć, a teraz syf. Cieszcie się sobą, tymi samymi ludźmi, poglądami, dotykajcie się siurkami i dyskutujcie dalej na temat złego regulaminu, banów i wyzwisk, zamiast gadać o grach i przygodach.
Ale Ty pier**lisz stary. Popatrz na siebie, niby taki stary, a dalej coś mu chyba nie działa za dobrze. O czym Ty w ogóle mówisz, że niby moderatorzy i administracja wybanowała wszystkich ludzi, którzy lubowali się w czystej fantastyce? Że na forum zostali już tylko fani japońskich animacji? Nie wiem, może ja jestem jakiś niedoinformowany, może rzeczywiście te wszystkie podśmiewanie się o przejmowaniu kontroli nad forum, to jest prawda, może rzeczywiście wszyscy "normalni" użytkownicy zostali odsunięci od możliwości pisania postów. Masz za złe, że Twoje jakieś lewe wyobrażenie forum, gdzie mogłeś się pośmiać (hehe) z kolegami, zmieniło się w miejsce, gdzie nie wypowiadają się ludzie którzy lubią tylko i wyłączenie to co Ty? Ja dobrze pamiętam Twoją super aktywność, nie robiłeś nigdy zupełnie nic, trzymałeś się tam gdzieś z tyłu w karczmie, z dala od ludzi i co jakiś czas tylko wychodziłeś kogoś zkurwić bo akurat ci nie podpasował. Guzik mnie interesuje jak tutaj było za tych twoich dawnych czasów, jak ro było kiedy na forum było 5 osób, ale aktualnie użytkowników jest więcej, mają różne spojrzenia na świat i lubią różne rzeczy i tobie nic do tego. Jeżeli nie potrafisz się odnosić z szacunkiem do osoby, która lubi coś innego, to zwyczajnie nie dorosłeś do dyskusji w otwartym społeczeństwie, które MOŻE lubić coś innego.
Problemem tego wszystkiego jest i zawsze była ta twoja święta ostoja, karczma, rakowisko które wypadałoby zlikwidować. To właśnie tam dochodziło do patologi, ludzie zapomnieli że siedzą na forum, zamykali się tam w swoim społeczeństwie i naśmiewali się ze wszystkiego. Mogli, nikt tego nie widział, wszystko było w porządku. Można obrażać kogo się chce, można wzajemnie się nakręcać, ewentualnie czasami rzucić jakieś nagie zdjęcie, no bo przecież to jest takie fajne. Tak, powiedziałem w końcu komuś o tym, raz jedyny w sumie też prześmiewczo przesłałem komuś coś z karczmy (pomijam że nie tylko ja dawałem czytać to co się w środku dzieje, ale co za różnica), bo miałem zwyczajnie dość tego ciągłego ciśnięcia po wszystkich z waszej strony. Zapomnieliście że siedzicie na forum, zamknęliście się w kole wzajemnej adoracji, traktowaliście siebie z ulgą (możecie twierdzić inaczej, ale prawda jest taka że jak się kogoś lepiej pozna to traktuje się go ulgowo, nie ma w tym nic złego, to normalne), ba nawet twoj post teraz pokazuje ze byli równiejsi, że może jakiś tajny dostęp na nowym koncie tutaj, bo przecież (hehe) tacy bliscy koledzy co sobie zrobili forum w forum. Nie, takich rzeczy być nie powinno, rozumiem chęć zebrania ludzi "lepszych" w jednym miejscu żeby móc toczyć sobie jakieś zamknięte rozmowy, ale przez to właśnie forum również zaczęło umierać, bo znaczna część z was zamiast napisać i jakoś zgrać się z resztą forum, to wolała siedzieć w tej zamkniętej karczmie mając całkowicie gdzieś co się na forum dzieje.
To co się teraz stało jest tylko efektem waszej długoletniej pracy, dążenia do tego żeby mieć "zgraną" ekipę. Pomijam że jedna ekipa kolegów zaraz zostanie zastąpiona przez drugą, bo przecież jak bardzo podoba mi się to co się stało, to ewidentnie zostawienie zerowo aktywnej NS na stanowisku, to jest śmiech na sali (pewnie zaraz zaprzeczy, a za tydzień zniknie na kolejne miesiące) i pokazuje że z jednego układziku pewnie przejdziemy w drugi. No ale cóż, tak to już widać musi być, trzeba wyciągnąć jakieś nauki na przyszłość. A Ty Flash, lepiej już idź skąd tutaj znów przybyłeś bo jedynie gadasz głupoty o jakiejś dawnej świetności, czymś czego nigdy nie było, co sobie stworzyłeś w karczmie razem ze swoim kołem wzajemnej adoracji - bo prawda jest taka że raczej nie wychodziłeś poza nią (chyba że w jakiś naprawdę zamierzchłych czasach kiedy forum nie było jeszcze przejęte przez fanów japońskiej animacji)
hahaha no nie mogę Flash może mało się wypowiadam i nie mam tak jak ty ponad 3k komentarzy to jednak siedzę długo już tutaj i wiem jakimi tekstami ty jechałeś ludzi wiec zanim planujesz kogoś pouczać...popraw swoje zachowanie
Co do zainteresowań na szczęście żyjemy w wolnym kraju gdzie każdy może mieć swoje i nie powinno cie to interesować ze ktoś lubi anime dla twojej informacji anime w Japonii jest jak filmy fabularne u nas nie każde jest miłą i dzieciną bajką...kolejna sprawa zainteresowaniem anime było już dużo wcześniej niż ta strona powstała a mmo z grafika w tym stylu tez dużo wcześniej powstało i zrobiło naprawdę dużą furorę w Polska dla nie wtajemniczonych mówię o Ragnarok Online...a co do samego zachowania się ludzi na forum to nie jest problem co oglądają, czym się interesują ale po prostu ludziom obija bo myślą ze są anonimowi i mogą sobie pisać co im ślina na język przyniesie
Ale Ty pier**lisz stary. Popatrz na siebie, niby taki stary, a dalej coś mu chyba nie działa za dobrze. O czym Ty w ogóle mówisz, że niby moderatorzy i administracja wybanowała wszystkich ludzi, którzy lubowali się w czystej fantastyce? Że na forum zostali już tylko fani japońskich animacji? Nie wiem, może ja jestem jakiś niedoinformowany, może rzeczywiście te wszystkie podśmiewanie się o przejmowaniu kontroli nad forum, to jest prawda, może rzeczywiście wszyscy "normalni" użytkownicy zostali odsunięci od możliwości pisania postów. Masz za złe, że Twoje jakieś lewe wyobrażenie forum, gdzie mogłeś się pośmiać (hehe) z kolegami, zmieniło się w miejsce, gdzie nie wypowiadają się ludzie którzy lubią tylko i wyłączenie to co Ty? Ja dobrze pamiętam Twoją super aktywność, nie robiłeś nigdy zupełnie nic, trzymałeś się tam gdzieś z tyłu w karczmie, z dala od ludzi i co jakiś czas tylko wychodziłeś kogoś zkurwić bo akurat ci nie podpasował. Guzik mnie interesuje jak tutaj było za tych twoich dawnych czasów, jak ro było kiedy na forum było 5 osób, ale aktualnie użytkowników jest więcej, mają różne spojrzenia na świat i lubią różne rzeczy i tobie nic do tego. Jeżeli nie potrafisz się odnosić z szacunkiem do osoby, która lubi coś innego, to zwyczajnie nie dorosłeś do dyskusji w otwartym społeczeństwie, które MOŻE lubić coś innego. Problemem tego wszystkiego jest i zawsze była ta twoja święta ostoja, karczma, rakowisko które wypadałoby zlikwidować. To właśnie tam dochodziło do patologi, ludzie zapomnieli że siedzą na forum, zamykali się tam w swoim społeczeństwie i naśmiewali się ze wszystkiego. Mogli, nikt tego nie widział, wszystko było w porządku. Można obrażać kogo się chce, można wzajemnie się nakręcać, ewentualnie czasami rzucić jakieś nagie zdjęcie, no bo przecież to jest takie fajne. Tak, powiedziałem w końcu komuś o tym, raz jedyny w sumie też prześmiewczo przesłałem komuś coś z karczmy (pomijam że nie tylko ja dawałem czytać to co się w środku dzieje, ale co za różnica), bo miałem zwyczajnie dość tego ciągłego ciśnięcia po wszystkich z waszej strony. Zapomnieliście że siedzicie na forum, zamknęliście się w kole wzajemnej adoracji, traktowaliście siebie z ulgą (możecie twierdzić inaczej, ale prawda jest taka że jak się kogoś lepiej pozna to traktuje się go ulgowo, nie ma w tym nic złego, to normalne), ba nawet twoj post teraz pokazuje ze byli równiejsi, że może jakiś tajny dostęp na nowym koncie tutaj, bo przecież (hehe) tacy bliscy koledzy co sobie zrobili forum w forum. Nie, takich rzeczy być nie powinno, rozumiem chęć zebrania ludzi "lepszych" w jednym miejscu żeby móc toczyć sobie jakieś zamknięte rozmowy, ale przez to właśnie forum również zaczęło umierać, bo znaczna część z was zamiast napisać i jakoś zgrać się z resztą forum, to wolała siedzieć w tej zamkniętej karczmie mając całkowicie gdzieś co się na forum dzieje. To co się teraz stało jest tylko efektem waszej długoletniej pracy, dążenia do tego żeby mieć "zgraną" ekipę. Pomijam że jedna ekipa kolegów zaraz zostanie zastąpiona przez drugą, bo przecież jak bardzo podoba mi się to co się stało, to ewidentnie zostawienie zerowo aktywnej NS na stanowisku, to jest śmiech na sali (pewnie zaraz zaprzeczy, a za tydzień zniknie na kolejne miesiące) i pokazuje że z jednego układziku pewnie przejdziemy w drugi. No ale cóż, tak to już widać musi być, trzeba wyciągnąć jakieś nauki na przyszłość. A Ty Flash, lepiej już idź skąd tutaj znów przybyłeś bo jedynie gadasz głupoty o jakiejś dawnej świetności, czymś czego nigdy nie było, co sobie stworzyłeś w karczmie razem ze swoim kołem wzajemnej adoracji - bo prawda jest taka że raczej nie wychodziłeś poza nią (chyba że w jakiś naprawdę zamierzchłych czasach kiedy forum nie było jeszcze przejęte przez fanów japońskiej animacji)
szkoda, że limit lajków to 5, bo dałbym Ci je wszystkie
Jak dla mnie Flash, to Ty teraz robisz dramę... Nikt Cię nie trzyma na tym forum, skoro Ci się nie podoba. Jest wiele innych o podobnej tematyce. Może nie są tak znane i rozpoznawalne, ale być moze spotkasz tam ludzi, którzy bardziej przypadną Ci do gustu. Choć.. sądząc po tym jak lubisz robić dramy, to nie wiem czy się dogadacie. Ale spróbować zawsze można x)