Postać do gry solo

Witam serdecznie. Szukam postaci do gry tylko i wyłącznie solo. Chce sam robić dungi i wszystkie misje. Zależy mi na takiej postaci ponieważ TESO będzie dla mnie odskocznia od GW2 i nie chce wiązać się póki co z żadną gildią, zwlaszcza że będę przenosił konto z pc na ps4.

w tej grze grasz tylko solo wiec to bez roznicy czym bedziesz gral...jedyna roznica to czy bedziesz gral tankiem , healem , dpsem...tank najszybciej znajduje dg pozniej heal a na koniec dps taka oto roznica:) to jest singleplayer z mozliwoscia gry ze znajomymymi nie nastawiaj sie ze to mmo

w tej grze grasz tylko solo wiec to bez roznicy czym bedziesz gral...jedyna roznica to czy bedziesz gral  tankiem , healem , dpsem...tank najszybciej znajduje dg pozniej heal a na koniec dps taka oto roznica:) to jest singleplayer z mozliwoscia gry ze znajomymymi nie nastawiaj sie ze to mmo

Yhm, yhm fajnie się to czyta szkoda, że połowa to bzdury no, ale racja jest jak d*pa każdy ma swoją dlatego ja wyłożę swoją rację: singleplayer kończy się w momencie, w którym skończysz questy no chyba, że do końca życia zamierzasz farmić vMA, bawić się na normal dungach i zbierać sobie matsy, jeśli interesuje Cię coś więcej to tutaj potrzebujesz chociaż jednej osoby na Veteran Dungeony ( zakładając, że zrobisz duży DPS, a towarzysz to Healer) zresztą nie wszystkie zrobisz we dwoje, bo niektóre mechaniki potrzebują więcej niż dwóch osób, niektóre jeśli oczywiście jesteś pro zrobisz sam, ale to nie jest ani proste ani przyjemne. Teraz o trialach: sam możesz o nich zapomnieć tutaj trzeba mieć w miarę ogarniętą grupę przynajmniej na normale natomiast na Veterany wchodzi się już z zorganizowaną ekipą do tego kumatą.

Teraz na temat PvP: na Open Fieldzie poradzisz sobie sam o ile wiesz co robić i potrafisz walczyć, ale jeśli chcesz się bawić na poziomie to wypadałoby działać chociaż w duecie, bo jednak ludzie w dużej mierze biegają w grupach i warto byłoby mieć szanse. Reasumując Szanowny Kolego @Zarcu jeszcze mało wiesz o TESO, a to, że Zenimax wyparł się tego, że ich gra to MMO nie znaczy, że jest to single player, bo zrobili to z zupełnie innych przyczyn, a mianowicie po to żeby TESO się wyróżniało na tle innych gier swoją oryginalnością. Pozdrawiam :).

A teraz skoro po krótce wyjaśniłem pewne kwestie przejdźmy do pomocy koledze @RothBein. Jeśli chcesz być solistą i robić sam część contentu to warto byłoby zaintersować się buildami magickowymi: każda klasa może być zagospodarowana jako mag tak więc tutaj wybierzesz sobie sam, ja natomiast przybliżę Ci część arkanów klas w ESO:

Nightblade - jako staminowiec jest to łotrzyk szybki, zadający mocne ciosy i znikający zabójca bardzo mocny, ale papierowy. Natomiast jako magickowiec jest również bardzo szybki, również znika i bije dość mocno, ale healuje się również bardzo mocno przez co jest twardy.

Templar - klasa healująca i jedyna słuszna do tego typu roli, jako staminowiec jest całkiem mocny, ale na PvP jedynie rozkłada skrzydła i pokazuje swoją pełną moc. Jako magickowy DD jest bardzo twardy, ale robi też ogromne obrażenia ma najmocniejszy healing klasowy ze wszystkich.

Sorcerer - mój ulubieniec jako staminowiec robi mega DPS, a i ma najsolidniejszy healing ze wszystkich staminowców lecz nie łatwo nim grać przynajmniej na początek. Jako magickowiec jest bardzo twardy dzięki swojej klasowej tarczy, robi aktualnie najwyższy DPS ze wszystkich magickowców, można go zbudować pod Pety i generalnie moim zdaniem najlepszy wybór do grania solo.

Dragonknight - najlepsza klasa do tankowania. Jako stsminowiec robi najwyższy DPS ze wszystkich staminowców jest dość twardy, ale i tak solo jest nim grać ciężko. Jako magickowiec jest bardzo twardy, robi solidny DPS i na solo potrafi sobie dać radę o ile potrafi się nim dobrze zagrać, nie jest łatwy, ale w dobrych rękach potrafi przestać prawie wszystko.

Warden - na temat tej klasy wiem bardzo mało, bo głównie na PvP się ich spotyka, bo na PvE mają najniższy DPS i jedynie tankują dlatego tutaj musisz poradzić sobie sam. Pozdrawiam. :)

Na taką odpowiedź liczyłem :) wielkie dzięki:)

Cała przyjemność po mojej stronie. Miłej zabawy. ;)

Good Job !!

Witam serdecznie. Szukam postaci do gry tylko i wyłącznie solo. Chce sam robić dungi i wszystkie misje. Zależy mi na takiej postaci ponieważ TESO będzie dla mnie odskocznia od GW2 i nie chce wiązać się póki co z żadną gildią, zwlaszcza że będę przenosił konto z pc na ps4.