Postać do LoL

Witam!

Jestem początkujący w League of Legends i chciałbym was zapytać którą postacią się dobrze gra początkującemu. Przy okazji prosiłbym o jakieś porady lub strategie, chciałem zaznaczyć że chodzi mi bardziej o jakiegoś bohatera walczącego z bliska o dużej sile ataku. Na początek przypadł mi do gustu Garen ale nie wiem czy są jacyś lepsi od niego i kim grać więc proszę o porady ;)

http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=4173

no właśnie

warn_ico.png
Regulamin forum 2.3. - Cree

Garen to nawet niezła postać. Jego skille nic nie kosztują, ani many, ani hp, więc można ich używać do woli. Można go robić zarówno na tanka jak i na postać do zadawania obrażeń. osobiście jednak uważam ze na start lepszy byłby Xin Zhao ( tak to się pisało?? xD). Posiada skille pod speed attack, ma slowa ( spowolnienie), i podrzucenie do góry co również spowalnia wroga na około 1sec. Także porządny attack speed + duży dmg. + Xin Zhao = rzeźnia totalna xD

xin jest OP na low lvlach, takie moje zdanie ; )

Ja polecam Master YI (dps).Kosztuje 450 ip.Na low lvl'ach jak i na wyższych,przy dobrych itemach(crytycal,life steal)będziesz miał wysokie staty,jeśli ogarniesz go.

Ja polecam Master YI (dps).Kosztuje 450 ip.Na low lvl'ach jak i na wyższych,przy dobrych itemach(crytycal,life steal)będziesz miał wysokie staty,jeśli ogarniesz go.

ogarniesz go ? przeciez to jest najlatwiejszy champ w grze, grajac nim nawet mozgu nie trzeba uzywac.

ogarniesz go ? przeciez to jest najlatwiejszy champ w grze, grajac nim nawet mozgu nie trzeba uzywac.

Nawet nie dotykając myszki :D.

Polecam później pantheona :)

Świetna postać i nie trudno nią ogarnąć ;]

Ale na poczatek to oczywiscie Yi i Ashe (ashe supportujesz strzelajac z daleka a yi to robisz z przeciwnikiem co chcesz xD)

Katarine pro;)

#katarine pada jak mucha xd leje ja kazda postacia a ona nigdy mnie

Btw. Slyszalem ze janna wymiata ale nie mialem okazji sprobowac :<

@up: co do katariny...

http://img52.imageshack.us/i/beztytuudw.png/

Tak, pada jak mucha i nic nikomu nie robi :P Wystarczy odrobina skilla i dobry build.

nuskei na 5 lvlu moze nigdy cie niezabila xDD

bo nieogar jakis nia gral xD

@up: co do katariny...http://img52.imageshack.us/i/beztytuudw.png/Tak, pada jak mucha i nic nikomu nie robi Wystarczy odrobina skilla i dobry build.

Nie znasz sie. Pada jak mucha.

Patrz tu:

katarina.png

To moja pierwsza gra Katariną. Od tamtej pory niczego innego się nie tykam.

Tylko na tyle was stać? xD Te screeny tylko potwierdzają że jest słaba

Mi najlepiej się gra singed'em, twitchem, pantheonem i kennenem

Tylko na tyle was stać? xD Te screeny tylko potwierdzają że jest słabaMi najlepiej się gra singed'em, twitchem, pantheonem i kennenem

Signed to postać dla retardów umysłowych, na R-ce rozwala bez problemu 3 postaci w drużynie przeciwnej. Niezależnie od item buillu.

eee no moze na Twoim lvl, u nas nie ma takiej opcji ; )

Master Yi to najłatwiejsza postać w grze, Ryze to ee 'największy' nuker, Singed to mega tanker. Ja osobiście lubie Swaina bo może przytrzymać wroga, szybko się wyleczeczyć (uti)a oganięty jest postrachem na mapce ;D. Teraz mam zamiar kupić Garena bo ma w miarę dobry armor i zadaje duże dmg, no i jego skille nic ni kosztują ;). Więc wracając do tematu, najlepszy dla początkujących jest tani i overpowered Master Yi. :) Al

e to moje zdanie :P.

Witam!

Jestem początkujący w League of Legends i chciałbym was zapytać którą postacią się dobrze gra początkującemu. Przy okazji prosiłbym o jakieś porady lub strategie, chciałem zaznaczyć że chodzi mi bardziej o jakiegoś bohatera walczącego z bliska o dużej sile ataku. Na początek przypadł mi do gustu Garen ale nie wiem czy są jacyś lepsi od niego i kim grać więc proszę o porady ;)