Postać - FW

czy ta postać z Open Beta pozostanie, jak już oficialnie wystartuje gra? czy będzie trzeba grać od nowa? pytam, bo nie wiem czy opłaca mi się spędzac czas przed tym mmo w tej chwili :)

Stare postacie zostaly usuniete, grasz od nowa.

chodzi mi czy postacie z terazniejszej Open Beta przejda do oficialnej gry?? a nie o closed beta na open.

Jesli chodzi ci czy w tej open beta usuna znowu postacie to nie to byl tylko tamty 1 i nie wiecej :)

NIe rozumiem cie juz jest open beta, otwarcie serwerow... Na closed beta usuwali do open bety... jak jest open beta to takie jakby otwarcie gry..

ok, to tyle, można zamknąć

NIe rozumiem cie juz jest open beta, otwarcie serwerow... Na closed beta usuwali do open bety... jak jest open beta to takie jakby otwarcie gry..

Od kiedy faza testowania gry nazywana Open Beta jest równoznaczne z 'otwarciem gry' ?? To nadal są testy i przed ostatecznym wypuszczeniem produktu - przed oficjalną premierą gry - producenci mogą zrobić wszystko.

czy ta postać z Open Beta pozostanie, jak już oficialnie wystartuje gra? czy będzie trzeba grać od nowa? pytam, bo nie wiem czy opłaca mi się spędzac czas przed tym mmo w tej chwili :)