Witam ! Mam mały lecz bardzo irytujący problem... zrobiłem sobie wczoraj postać maraudera i wbiłem 29 lvl,
oczywiście co chwile był wypad z serwera bo serwery padały no aż w końcu o 3 w nocy z groszami lałem bosa w akcie drugim tego z mackami takimi dziwnymi ala robot i wywaliło mnie z serwera...
JA WCHODZĘ A POSTAĆ JUŻ NIE NA HARDZIE, KAMYCZKÓW W SKRZYNI NIE MA !, A MIAŁEM ICH JUŻ SPORO, O ŻÓŁTYCH ITEMKACH NIE WSPOMINAM... no i postać jak zwykle w lokacji na początku przy npc -.-
Myślicie, że warto wgl walczyć o przywrócenie danych na postaci, czy zaczynać od nowa? i czy wgl warto zaczynać od nowa? bo mi prawdę mówiąc odechciewa się tą samą postacią grać, a inne nie bardzo mi leżą.
Leciałem według tego bulidu :
Fajna sprawa bo do tej ostatniej lokacji w której miałem disconecta potworki białe padały na hita, cały czas latałem nie używając buteleczek, chyba, że byłem na bosie to używałem, ale dobre było to, że hp regenerowało się szybciej niż uciekało, i żywioły mało mi robiły, z itemków miałem 800 coś armora, latałem z 2 ręcznym młotem.
To jak ? myślicie, że warto zaczynać? i jak tam wgl z waszymi postaciami na Hardzie ? jakie lvle i za którym razem wbite ? i jak wrażenia? chwalcie się jak możęcie bulidami maraudera ;P