Siema, robiłem już kiedyś podejście do BDO postacią Ninja... Czy Powyżej 56lev daje ona rade w grindowaniu, czy warrior/ musa go przewyższa?
Postać Mele do Grindowania
Odpowiem ci klasykiem. Wyexp sobie wszystkie klasy o których myślisz do 56lvl (to nie jest jakaś ciężka sprawa) i sam zdecyduj, czy chcesz nią grac czy nie. Jesli nie, to zostanie ci alt, który potem możesz sobie w każdej chwili wykorzystać
Mimo wszystko zostane przy ninji
Ninja sie trudniej grinduje ale to nic xD musa ogolnie bardzo szybko grinduje bo spin2win sa postacie ktora dopiero od pewnego gs sa sobre trudno powiedziec.... ja zostalem przy stikerze mimo ze teraz bd robil rerolla na sorca jak mu na gear uzbieram xD
Ale ninja mega fajnie mi się gra i głównie z tego względu przy nim zostane ^.^ Zreszta nawet jeszcze nie mam 56lev
Ale ninja mega fajnie mi się gra i głównie z tego względu przy nim zostane ^.^ Zreszta nawet jeszcze nie mam 56lev
I właśnie to powinno być JEDYNYM czynnikiem powodującym, że gra się daną klasą. Jak masz Fun z gry to się właśnie tym gra. MUSy pod względem speeda raczej nic nie prześcignie ale ninja nie jest tragiczny. Awakening dużo zmienia ogólnie, dlatego dobij 56 awaken i sprawdz czy nadal wszystko TObie odpowiada.
Ja sam już zrobiłem tyle rerolli z postaci na postać, że to tragedia. A wczoraj na Strikera i mam nadzieję, że to był mój ostatni :>
Odpowiem ci klasykiem. Wyexp sobie wszystkie klasy o których myślisz do 56lvl (to nie jest jakaś ciężka sprawa) i sam zdecyduj, czy chcesz nią grac czy nie. Jesli nie, to zostanie ci alt, który potem możesz sobie w każdej chwili wykorzystać
This, moze nawet 57
I tak nic nie tracisz, wiecej fame'a = wieceej passiv kasy, oraz wiecej energii i altow pod bossy/night vendora pod boss itemasy
Ninja kox w pvp, a na pve trochę ciężej ma niż inne postacie
Siema, robiłem już kiedyś podejście do BDO postacią Ninja... Czy Powyżej 56lev daje ona rade w grindowaniu, czy warrior/ musa go przewyższa?