Heeej. Tutaj znowu ja ;D Tym razem chodzi mi o postać do pvp prócz Warka i Priesta/pala. Zastanawiam się nad Enhem. Możecie dać jego + i - w walce pvp? Oraz ewentualny build, glyphy, gemy. Dzięki z góry
Postać PVP
Zależy jaki styl gry preferujesz. Powiem Ci szczerzę, że widziałem Priest'ów zrobionych pod Shadow co bili na głowę pod względem dmg magów. Jeśli wiesz jak się zabrać i co potrzeba danej klasie to zrobisz z niej koksa Zależy czy preferujesz też areny. Wiesz np rogal + mag jest dobrym połączeniem. Rogal się chowa -> Kosa w plecy, magiem stunujesz, ew spowalniasz, rogal nawala, a Ty bawisz się czarami AoE. - to tylko przykład. Poczytaj o buildach i poradniki do poszczególnych klas. Palladin ma średnie dmg, ale cholernie ciężko go zabić. Dobre buffy, leczenie + inne pierdoły. Oczywiście nie jest nieśmiertelny, są sposoby
Ja polecam maga Frosta ale jak to mag zabija w 4sec pada w 2 wiec trzeba uważać ,polecam też Pala retri on jest najlepszy (jak dla mnie)
Mam maga frost full wrath ;D Palka tak samo, a shadowem gram teraz dlatego te postacie odpadają
Heeej. Tutaj znowu ja ;D Tym razem chodzi mi o postać do pvp prócz Warka i Priesta/pala. Zastanawiam się nad Enhem. Możecie dać jego + i - w walce pvp? Oraz ewentualny build, glyphy, gemy. Dzięki z góry