Postać za 1350

Jeśli szanowny trollu nie potrafisz sam choć jednej postaci wybrać i ciągle masz jakieś problemy radziłbym ci opuścić ci to forum i zaprzestać grać w LoLa i na twoim poziomie zagrać sobie w Tibię lub Metina . Zbanujcie tego trolla z posranym avatarem i wygłupami w polu "Skąd" a temat zamknijcie.

@jestemRLZ akurat Twoje tematy doprowadzją do dyskusji bo sie nie przykniesz tylko nasycasz wszytko. Co do postaci pięknej żeby nie było offtopicu to nie rozumiem po co sie pytać jak na yt są tysiące filmów. Wystarczy zobaczeć, przeczytać na stronie oficjalnej opis i jak nas zainteresuje to kupic. Ja nie polecam żadnej. Zrób jak wyżej napisałem i przestań się chwalic co chwile co żeś narobił. Ja też kupilem Ashe! i Annie! OOO nie bez ogłoszenia tego na forum mój świat się zawali!

dajcie mu bana na 7 dni będzie git spamuje nie odnosi się do zasad...

NA 1 STRONIE MA 2 DOUBLE POSTY WALNIĘTE Z RZĘDU + 2 TRIPLE NA INNYCH

ja jestem pewien że modzi nas w ten sposób sprawdzają to boska próba z ignorować trolla

na stronie wcześniej Orange ma warna za bezsensowna odpowiedz a ten typ od końca 1 strony nie napisał nic z sensem

albo pokazuje "pro buildy" albo rozkminia sens bytu

Temat został zamknięty. Powód: Zamykam, bo zrobil sie syf. JestemRLZ dostal bana 24 h, bo przekroczyl juz limit warnow. Na przyszlosc: zamiast uprawiac OT piszac, jak to ktos lamie regulamin, lepiej kliknijcie na okienko raportuj i wszystko bedzie cacy.

Elo aktualnie posiadam 1600 pkt zasług .Jaką postać mi polecacie(fiddlestick,Dr.mundo,i Jax odpada już je mam ;D)

Zastanawiam się na Taricem i Nasusem a wy co polecacie ?