Elo aktualnie posiadam 1600 pkt zasług .Jaką postać mi polecacie(fiddlestick,Dr.mundo,i Jax odpada już je mam ;D)
Zastanawiam się na Taricem i Nasusem a wy co polecacie ?
Elo aktualnie posiadam 1600 pkt zasług .Jaką postać mi polecacie(fiddlestick,Dr.mundo,i Jax odpada już je mam ;D)
Zastanawiam się na Taricem i Nasusem a wy co polecacie ?
Jest miliony takich tematów. Każda postać jest dobra, powiedz nam jaki styl gry lubisz to może będzie nam łatwiej Ci pomóc.
nie lubię ciagle się chować bardziej typuje tanków.Z początku lubię oszołomić a później zadać duże dmg
Kup sobie Tarica
Skoro lubisz grac tankami i chcesz miec dmg, spróbuj:
- Alistara (ma skilla odpychajacego/wyrzucajacego w powietrze)
- Poppy (ma stuna z E, jak ogarniesz)
- Amumu (bandażyk)
- Cho'Gath (dosc duzo hp jak sie nażre, i ten wyrzut w powietrze.. -.-')
- Malphite (tez ladnie spowalnia, moze sie szybko wbic za pomoca ulti...)
- Taric (heal/stun, etc.)
Wszystkie postacie moga isc pod tanka.., wiec jak najbardziej sa dla ciebie ;D
Wiec do wyboru masz dosc duzo postaci, teraz wbij na YT, i obczaj jak to w praktyce wyglada
jakieś pozytywne cechy ?
dzięki wszystkim za pomoc biore tarica
Devalin możesz zapodać jakiś build (tylko nie ten standardowy) Jakiś inny dobry jak można żeby były obrazki itemów
Kup warwicka. Bardzo dobry offtank z healem. Q zadaje 20% hp. Ulti na carry i z ogarniętym teamem łatwo idzie.
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/magic-taric-off-tank-healer-84662 << skupiasz sie na healu, i biciu, ale masz dosc malo hp,
Zreszta, jak chcesz to po prawej masz liste i znajdz inny ^^, ja tam tankami nie gram... ^^
jutro albo dzisiaj uzbieram te 1350 (bo tarica już kupiłem) i mam zamiar kupić Trymka albo kogoś innego >
Tak jak mówi Choco, kup Warwicka. Świetny off tank z ogromnym dmg. Sprawuję się zarówno w jungli, jak i na lane. Wystarczy dobry build i jesteś niezniszczalny (mówię tu o off-tanku gdyż zawsze gram w ten sposób ^.^).
W zasadzie warwick tez sie sprawdzi, dobre dmg i moze byc tankiem,
Zupelnie zapomnialem ze przecenili go na 1.35k..., wiec zbieraj i kup warwicka jeszcze ^^, (w tamtym tygodniu byl w rotacji, wiec mogles go wyprobowac ;d)
Warwicka jest o 100x lepszy od trydka. Dla mnie trydek to gówno
Jakoś WW nigdy mnie jeszcze nie zaskoczył, jak już wyjdzie z lasu to 0,5 sec i leży bo takie combo dostanie że szok.
Nie wiem po co robisz juz drugi taki sam temat,przeciez mozesz to wszystko ogarnac w 1 temacie aby bajzelu z dzialu lola nie robic.Pozatym mozesz wstukac w guglach postac i napewno na leagueoflegends.pl dowiesz sie wszystkiego roznych trickow jakze minusow oraz plusow? Tak naprawde trudno poszukac? Od siebie polecam za 1350 polecam Malphite. Wysmienity tank i zadaje huhu nie maly dmg pozatym ma buffa ktory zwieksza jego armor oraz m.resist poprostu miodzik.Nasus natomiast jest bardzo latwy szczerze do ogarniecia. Farmisz jedynie Q last-hitujac miniony. Trinty force troche armorkq i magic resista i jedziesz, rozwalasz wszystkich. Na dodatek ten slow mhmhmm:d
kupiłem tarica tylko kasa poszła ;(
kupiłem tarica tylko kasa poszła ;(
Pasjonujące.Jak nie wiesz jaka jest ta postać to czemu nie wstrzymasz się do rotacji?Taric to na prawdę mocna postać ale nie jako tank.Jako Off-Tank/Mage/Support robi sieczkę.Ale widać że nie ogarniasz
Następnym razem uzbieraj trochę więcej kasy , dużo lepsze są postacię za wyższą sumkę np gankplank.