Postać za 6300

Witam wszystkich ;) potrzebna mi pomoc. Chcę kupić Chempiona za 6.3k ale nie wiem zbytnio jakiego. Kocham postacie (DPS) magiczne ;) Typu brand, lux. Jakie są wasze opinie? szczególnie chodzi mi o postać która robi naprawdę spore DMG. Pozdrawiam.

Ps. nie wymieniajcie karthusa on jest dla mnie skreślony

Może Xearth , jego combo podobne do branda (stun).Swain też dobry jego ulti baaardzo przydatne w team fightach.

dps to nie mag ale jak lubisz maga to polecam malze,vladimir,brand,kennenswain,xerath

Tak teraz patrze;p to bym pogral lee sinem:) nadal jest op?

DPS to rpzeciez ten ktory robi damage..

Tak teraz patrze;p to bym pogral lee sinem:) nadal jest op? DPS to rpzeciez ten ktory robi damage..

DPS to nie jest ten ktory ma "najwiecej ad (dmg)" tylko dps-damage perc second czyli ataki na sekunde.Lee sina ostatnio znerfili i jego skilla i dmg.

Ja polecam ci leBlank. Osobiscie nia nie garalem, aczkolwiek widzialem w akcji i postacie magiczne/carry sciaga na jedno combo. Bardzo mocna postac.

Baahl le blanc mam jest to najgorsza postać jaka gralem ;) i co ze zdejmuje na midzie kazdego i jak chce skoro pozniej nic nie moge zrobic:) Postac do rankedow.

Dobra już wybrałem Lee sin albo irelia kogo polecacie do ELO 1300+

Polecam ci Branda. Świetna postać robiona pod AP. Różnorodność sadzenia combo. Postać z dobrymi czarami. I w ogóle super głos i wygląd =D. Tylko te skiny dupne....

Branda mam kupionego. Już nie potrzebuje pomocy kupiłem lee sin'a zobaczymy:) mam nadzieje ze na elo +1300 sie sprawdzi. Pozdrawiam, temat do zamknięcia.

Witam wszystkich ;) potrzebna mi pomoc. Chcę kupić Chempiona za 6.3k ale nie wiem zbytnio jakiego. Kocham postacie (DPS) magiczne ;) Typu brand, lux. Jakie są wasze opinie? szczególnie chodzi mi o postać która robi naprawdę spore DMG. Pozdrawiam.

Ps. nie wymieniajcie karthusa on jest dla mnie skreślony