Postać

Siemka, właśnie ściągam aiona i nie wiem jaką postacią grać, interesują mnie :

- Chanter

- Kler

- Bard

Preferuję grę solo i chciałbym się nadawać do pvp nie wiem jak wygląda to u barda bo na małych lvla długo ładował spelle czyli troche lipnie do pvp.

Kler miodek w expie(solujesz bossy, questy[group] i także kampanie), w pvp jak zauważyłem do 40 lvl'a jest sie unzajebable a na wyższych lvl'ach z drzewkiem stigm dps robi się całkiem pokaźny dmg. Nie będzie problemu ze znalazieniem party bo Klera każdy chce ;D Tani w prowadzeniu ponieważ manastony dla Klera kosztują grosze w porównaniu z manastonami dla innych klas. Nie traci potków na hp ani na mp więc nie trzeba się wracać czy tracić na nie kasy. Posiada dispela więc cc/doty mu nic nie robią. Ale to co napisałem już wiesz przecież ;>

To samo mówiłeś mi na skype... Czekam na wypowiedź innych osób, btw. coś mnie od klera odpycha, ale nie wiem co.

Mnie też coś od niego odpycha xD

Bard dobra postać miło się gra z tym że solowanie nim jest trudne mało hp bla bla bla

niby ma tam jakieś leczenie acz mało co daje oczywiście mówię o początkach bo sam daleko nie dotrwałem.

Z tego co słyszałem na wysokim levelu to kosa w PvP

Takie temat już chyba był. Kler jest najlepszą opcją bo wyciąga momentami bardzo ładne kryty. Później Bard bo całkiem nieźle da się go opanować w czasie walki. Jednak nie jest to poziom kleryka. Ostatnie miejsce to Chanter, którego kocham.

Zerknij zresztą tutaj http://www.youtube.com/watch?v=5KISXjeFINk

nie trac czasu na EU

Yyy nie rozumiem(y) "nie trać czasu na EU" możesz to wyjaśnić? Bo chyba nie masz na myśli gry na NA z przerośniętym pingiem*?

*Możesz mówić że używanie jakichś programów obniży ping ale po co jeśli na EU jest lepszy item shop?(Czyt. tańszy, mniej boostów)

Normalne godziny eventów?

Serwery dla NAS?

Siemka, właśnie ściągam aiona i nie wiem jaką postacią grać, interesują mnie :

- Chanter

- Kler

- Bard

Preferuję grę solo i chciałbym się nadawać do pvp nie wiem jak wygląda to u barda bo na małych lvla długo ładował spelle czyli troche lipnie do pvp.