Postacie, + i -

A więc zaczynam grę z Vindictus'em nie wiem która postać jest najlepsza.

Koleś z drzewem (?) jest ciekawy ale nie mam zamiaru nim grać.

Interesują mnie te trzy postacie (nie znam nazw pisze charakterystykę)

Chłopczyk z dwoma mieczami- fajnie wygląda walczy też spoko

Dziewczyna z kosą- jak narazie najlepsza, choć nie ogarniam systemu magii

Dziewczyna z tarczą- nie grałem, ale byłem z nią w drużynie dobrze farmuje

Proszę was o to abyście, opisali mi w dwóch, trzech zdaniach każdą postać głównie chodzi mi o PvP ( mam zamiar dobić 55lvl i only_pvp )

Jak na razie nie brałem udziału w PvP. Postacie mam średnie więc nie będę żałował usunięcia.

Magistrów, którzy będą mnie tu poprawiać proszę aby nie pisali, ale doświadczonych graczów proszę o krótkie, zwięzłe wypowiedzi.

Poczekaj do 18,bedziesz mial odrazu 50 lvl xd

1. Chłopczyk z mieczem ma na imie Lann. Jest to postać bijąca z 2 mieczy albo włóczni złamanej na pół. Postać jest bardzo szybko zadaje średni dmg.

2.Laska z kosą to jest Evie. Kosa ma średnią szybkość ataku ale bardzo mocne obrażenia(magiczne i fizyczne). System magii polega na kombosach np. lewy, prawy, E i typka powala a ty kradniesz mu część życia. Kosę uzyskasz na 24lvl po quescie a wcześniej bijesz z magii zwykłej.

3. Laska z tarczą to Fiona. Fiona jest obrońcą, jeśli przytrzymie shift to chwyta tarcze i blokuje obrażenia. Na małych poziomach mało przydatna rozkręca się od 35.

A ten koleś z drzewem od 20 lvl może chodzić z pięścią i też robi duży dmg, a jest też tankowny.

A więc zaczynam grę z Vindictus'em nie wiem która postać jest najlepsza.Koleś z drzewem (?) jest ciekawy ale nie mam zamiaru nim grać.Interesują mnie te trzy postacie (nie znam nazw pisze charakterystykę)Chłopczyk z dwoma mieczami- fajnie wygląda walczy też spokoDziewczyna z kosą- jak narazie najlepsza, choć nie ogarniam systemu magiiDziewczyna z tarczą- nie grałem, ale byłem z nią w drużynie dobrze farmujeProszę was o to abyście, opisali mi w dwóch, trzech zdaniach każdą postać głównie chodzi mi o PvP ( mam zamiar dobić 55lvl i only_pvp )Jak na razie nie brałem udziału w PvP. Postacie mam średnie więc nie będę żałował usunięcia.Magistrów, którzy będą mnie tu poprawiać proszę aby nie pisali, ale doświadczonych graczów proszę o krótkie, zwięzłe wypowiedzi.

Jak chcesz PvP to odpuść sobie vindictusa, to po 1.

Po 2 W ŻADNYM MMO NIE MA NAJLEPSZEJ POSTACI.

Po 3 graj tą postacią, którą lubisz, podoba ci się styl gry, skille, wizualnie itp. itd.

Po 4 nikt nie może ci mówić kim masz grać - po krótkim czasie znudzi ci się ta postać, ponieważ ją wybrałeś bo ktości powiedział.

Jak chcesz PvP to odpuść sobie vindictusa, to po 1.Po 2 W ŻADNYM MMO NIE MA NAJLEPSZEJ POSTACI.Po 3 graj tą postacią, którą lubisz, podoba ci się styl gry, skille, wizualnie itp. itd.Po 4 nikt nie może ci mówić kim masz grać - po krótkim czasie znudzi ci się ta postać, ponieważ ją wybrałeś bo ktości powiedział.

Niestety nie w 4Story poradzili mi wróżka maga dobiłem 50 :) i nadal nim gram ( Only-PvP )

Vindi ma kiepskie PvP, lepiej juz pograj w C9 jak lubisz takie dungowe klimaty

Niestety nie w 4Story poradzili mi wróżka maga dobiłem 50 i nadal nim gram ( Only-PvP )

Widocznie dobrze się czujesz grając magami, no ale taki przykład:

Jest sobie pan X, który zacząć grać w Aiona. Pan X grywał w WoWa i grał klasami magicznymi bo podoba mu się ten styl. Przychodzi na jakieś forum, a ktoś mu doradzi, żeby grał np. Gladem bo jest łatwy itp. itd. Po niedługim okresie Pan X kończy przygodę z Aionem/rolluje na inną klasę.

Nie ma sensu grać postacią, która jest dobra w (...) tylko dlatego, że najbardziej do tego się nadaje. Taka gra nie daje, żadnej frajdy.

A więc zaczynam grę z Vindictus'em nie wiem która postać jest najlepsza.

Koleś z drzewem (?) jest ciekawy ale nie mam zamiaru nim grać.

Interesują mnie te trzy postacie (nie znam nazw pisze charakterystykę)

Chłopczyk z dwoma mieczami- fajnie wygląda walczy też spoko

Dziewczyna z kosą- jak narazie najlepsza, choć nie ogarniam systemu magii

Dziewczyna z tarczą- nie grałem, ale byłem z nią w drużynie dobrze farmuje

Proszę was o to abyście, opisali mi w dwóch, trzech zdaniach każdą postać głównie chodzi mi o PvP ( mam zamiar dobić 55lvl i only_pvp )

Jak na razie nie brałem udziału w PvP. Postacie mam średnie więc nie będę żałował usunięcia.

Magistrów, którzy będą mnie tu poprawiać proszę aby nie pisali, ale doświadczonych graczów proszę o krótkie, zwięzłe wypowiedzi.