Postacie Plusy i Minusy

Siema,jako iż gram już jakiś czas w League of Legends kieruję się do ws użytkowników z zapytaniem czy mogli by mi podać plusy i minusy(czy np.ma fajne skille itp.) następujących postaci i aby mogli również powiedzieć swoją opinie na temat danych postaci.Oto one :

-Gangplank

-Xin Zhao

-Rammus

-Mordekaiser

-Alistar

Proszę w temacie nie pisać odpowiedzi bez znaczącego sensu...

Znowu trollujesz? Wpisz prosze w leagueoflegends.pl dana postac i otrzymasz build oraz + i -...

Przecież jest robiona już ankieta z + i - jak byś czytał forum to byś wiedział a nie znów zaczynasz trolić gówniane posty ...

jak EvilGirl napisał leagueoflegends.pl na tej stronie jest wszystko wiec zobacz ...

Jezusie Chrystusiasty...Ban zniknął i wrócił...

Google nie gryzie dzieciak -.-

poczekaj aż spec grupa zrobi listę czempionów z plusami i minusami a nie spamujesz na forum trollu.

PS. ODPUŚĆ SOBIE LOLA NA RAZIE I ZASUWAJ DO NAUKI I DO PIERWSZEJ KOMUNII ŚW.

Takich to powinni od razu zamykać.Proszę pana moda o zamknięcie tematu.

Nie było mnie to skąd mam wiedzieć.I po waszym zachowaniu to nie wiem czy ja jestem tym trollem tylko wy ;/ Pisałem w temacie takie wypowiedzi możecie sobie w d**e wsadzić

@Avitius

Avitus widać,teraz kto tu jest dzieckiem.Napisałem temat,ty nie musiałeś tutaj pisać zbędnej odpowiedzi,nie bulwersuj się bo ci żyłka pęknie...

Człowieku, twoje praktycznie wszystkie tematy są bezsensowne, napisz sobie na google plusy i minusy postaci league of legends i powiadam Ci, zapewne wyskoczy Ci jakaś strona, yep?

My jestesmy trollami? Zaraz Ci pokaze pewna Twoja statystyke:

Najwiecej postow 52. Odziwo w samym dziale league of legends.

3 tematy : LoL jaki bohater

Postać za 1350

Postacie Plusy i Minusy

W kazdym temacie prowadzisz bezsensowny bełkot. Kazdy Ci mowi zajrzyj na leagueoflegends.pl tam sie wszystkiego dowiesz. Niestety do ciebie nie dociera nic...

przydalaby ci sie resocjalizacja

P.S Polecam championa o nazwie "szkola i nauka". Bardzo dobry champion,wiele uczy.

Bez sensu spamować na forum, kłócąc się z jakimś nieogarniętym dzieckiem, nie lepiej od razu napisać do moda żeby zamkną bezsensowny temat?

Zamykam,następnym razem posypią się warny, dla wszystkich.

Siema,jako iż gram już jakiś czas w League of Legends kieruję się do ws użytkowników z zapytaniem czy mogli by mi podać plusy i minusy(czy np.ma fajne skille itp.) następujących postaci i aby mogli również powiedzieć swoją opinie na temat danych postaci.Oto one :

-Gangplank

-Xin Zhao

-Rammus

-Mordekaiser

-Alistar

Proszę w temacie nie pisać odpowiedzi bez znaczącego sensu...