Postacie ze startera

Witam, planuje zakupić prepaid po wypłacie, do tego czasu jednak chciałbym pograć, czy expiąc ją na starterze będę mógł nią kontynuować grę po zakupieniu pp?

Pierw musisz kupić wowa, a później dopiero prepaidy.

Mam Diablo III więc dostałem BattleChesta + Cata ;)

Tak

Nie wiem czy bedziesz mogl uzyc startera, skoro masz juz zakupiona gre, w ktorej sklad wchodzi 30 dni grania.

Nie wiem czy bedziesz mogl uzyc startera, skoro masz juz zakupiona gre, w ktorej sklad wchodzi 30 dni grania.

WoW'a dostałem z pół roku temu i wtedy mnie wogóle nie interesował dlatego licencja jest zamrożona. Obecnie mam na liście gdy się zaloguje : WoW1 i WoW2 - gdy wybiorę 1 to wyświetla się błąd z komunikatem o braku czasu wykupionego, gdy WoW2 to mogę grać na starterze

Zakładając konto na b.necie wystarczy dokupic wowa/dodatki i prepa. Wtedy bez problemu możesz dalej grać swoja postacią na 20lvlu

Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale jeśli kiedyś te 30 dni uruchomiłeś i zrobiłeś postacie to tak będą po opłaceniu abo i możesz nimi grac, jeśli tego kodu nie uruchomiłeś i updatniesz startera tak będziesz mógł nimi grać, jeśli masz wow 1 i wow 2 i uruchomiłeś kiedyś battlechesta na wow 1, a expisz postacie na wow 2 to po opłaceniu wow 1 nie będziesz miał postaci z wow 2.

wg mnie masz taki wybor:

1. grac na starterze(wow2) wbijasz 20 lvl - kupujesz battle chesta, grasz dalej

2. kupic prepaid - grac na wow1 - masz juz battlechesta

wg mnie masz taki wybor:1. grac na starterze(wow2) wbijasz 20 lvl - kupujesz battle chesta, grasz dalej2. kupic prepaid - grac na wow1 - masz juz battlechesta

Bardziej opłaca się kupić Battle Chesta niż pre-paida..

Co do gry trochę off top ale zapraszam na serwer wildhammer

ja bym wolal kupic prepaida

Witam, planuje zakupić prepaid po wypłacie, do tego czasu jednak chciałbym pograć, czy expiąc ją na starterze będę mógł nią kontynuować grę po zakupieniu pp?