Elo! Jacyś doswiadczeni gracze mogli by mi przyblizyć kazdą z postaci? Mianowicie chodzi mi o plusy i minusy , moce i słabsze strony kazdej postaci dostpenej w grze i dlaczego warto wybrac ową klase
Postacie
Powiem tak : wejdz na stronę główną black deserta i pooglądaj sobie gameplay'e, zwłaszcza te awakeningowe. I już będziesz wiedział wszystko/prawie wszystko o danych klasach. A reszty się dowiesz na logikę : np tego że najłatwiejszą klasą w expieniu jest wizard/witch z racji dużego AoE i zasięgu .
Tym nie mniej polecam się skupić tylko i wyłącznie na tych gameplayach - wtedy zobaczysz która klasa cię uchwyci za serce . Bo można grać czymś co jest w modzie, ale się strasznie nudzić/zmuszać do gry przez co w TEJ grze szybko zrezygnujesz z dalszej części zabawy z powodu długiego grindowania, podczas gdy grając klasą która się ci podoba nawet nie zauważysz tego grindu - ja tak mam z dark knightem, o ile normalna broń taka sobie była, tak awakening... Tym trafili w moje serduszko <3. I teraz każdą inną klasą się gra by grać... ale to nie to samo co z DK xD.
https://www.youtube.com/watch?v=broh9v6GMko
Łapaj tutaj fajny i przejrzysty opis postaci, bez dwóch ostatnich klas.
Elo! Jacyś doswiadczeni gracze mogli by mi przyblizyć kazdą z postaci? Mianowicie chodzi mi o plusy i minusy , moce i słabsze strony kazdej postaci dostpenej w grze i dlaczego warto wybrac ową klase