Poszukiwań anime ciąg dalszy

Witam!

Szukam anime w kategorii akcja. Może być to o takiej formie w jakiej było to w K-project, czy Durarara!, mogą być strzelaniny, walki na miecze, co ci wpadnie do głowy, tylko proszę darujcie sobie mecha i sportowe. Mogą też być anime o zagadkach.

Obejrzałem

http://myanimelist.net/animelist/Enterpreneur

W moim MAL'u brakuję kilku tytułów tych obejrzanych, jak i zdropowanych,

Obejrzane a nie znalazły się w moim MAL'u:

-Fate (kilka rodzai),

-Toaru,

-Mirai Nikki,

-K-project,

-Ghost in the Shell,

-Berserk (niedługo zacznę),

Zdroppowane:

-Fairy Tail,

-Claymore,

Pewnie zabrzmię mało oryginalnie ale.. attack on titan <3 tyle, że trzeba poczekać jeszcze na 2 sezon

Jeśli lubisz ecchi to Highschool (oba sezony, naprawdę warto). Z akcji: Tokyo Ravens, phantom requiem for the phantom (trochę ambitniejsze, bohater mentalnie podobny do Hei-a z DTB), D.gray-man jest podobno fajny ale nie oglądałem. Mówiłeś, że nie lubisz mechów ale mimo to polecę Ci Code geass(chyba najlepsze anime jakie widziałem) i evangelion (oglądałem tylko odnowione filmy). Na początku też byłem sceptycznie nastawiony do mechów ale przekonałem się i nie żałuję.

Freezing, Elfen Lied *o*

Może psycho pass?

Jeśli chodzi o coś z akcji to może być Hamatora , Mekaku City Actors albo Devil Survivior 2 The Animation, a jeśli coś detektywistycznego to Gosick albo Kuroshitsuji.

Atack on titan = Shingeki no Kyojin więc oglądał.

Spróbuj zobaczyć Guilty Crown oraz Buso Renkin.

Witam!

Szukam anime w kategorii akcja. Może być to o takiej formie w jakiej było to w K-project, czy Durarara!, mogą być strzelaniny, walki na miecze, co ci wpadnie do głowy, tylko proszę darujcie sobie mecha i sportowe. Mogą też być anime o zagadkach.

Obejrzałem

http://myanimelist.net/animelist/Enterpreneur

W moim MAL'u brakuję kilku tytułów tych obejrzanych, jak i zdropowanych,

Obejrzane a nie znalazły się w moim MAL'u:

-Fate (kilka rodzai),

-Toaru,

-Mirai Nikki,

-K-project,

-Ghost in the Shell,

-Berserk (niedługo zacznę),

Zdroppowane:

-Fairy Tail,