Witajcie!
Pamietam gdy zaczynałem swoją przygodę z grami „sieciowymi” strasznie wciągnąłem się w Zone4, mnóstwo przegranych godzin, mnóstwo wspomnień. Pare lat temu gra odżyła na nowo dzięki steam lecz po chwili zamknęli serwery. Poszukuje jakiejś bijatyki „mmo” podobnej do starego dobrego zona, zastanawiam się nad dungeon fighter. Jest coś jeszcze podobnego? Pozdrawiam w te upalne dni!
Poszukiwana gra podobna do zone4
Witam.
Sprawdz sobie Closers Online, ale nie wiem, czy trafi to w Twój gust, bo postacie są wykonane w stylistyce Anime.
Super, na pewno sprawdzę. Grafika „anime” mi kompletnie nie przeszkadza. Dzięki!
Powiem tak, już dawno szukałem gier podobnych do Zone4. Jedną z najbardziej “podobnych” gier było Fighter Club Online, jednak kill3rcombo coś sknociło i zdecydowało się nie wypuszczać tej gry na rynek eu/na. Jak chcesz to możesz pograć na prywatnym serwerze zone 4 (brazylia) albo zone4.in.th (tajlandia).
Jednak obydwie te wersje to mocne P2W i praktycznie nikt tam nie gra PvP :.
Możesz jeszcze spróbować mordobitek m.in. Brawhalla, Rumble Fighters (chociaż nie wiem czy jeszcze istnieje) lub jakieś Mortal Kombat.
Mam wrażenie, że razem byliśmy w clubie TerrorSquad
Gdybyś kiedyś coś znalazł coś ciekawego to daj znać!
TerrorSquad?! Cholera, pewnie ze tak! Niestety nie mogę sobie przypomnieć swojego nicku, było to tak dawno. Ale na 100% byłem w TerrorSquad