Poszukiwana gra podobna do:

Ostatni naszło mnie na takie gry, kiedyś grałem w Zeusa z dodatkiem Posejdon, cud miód i orzeszki mimo tego, że gry mają już swoje lata.Dlatego poszukuje podobnych (Rozbudowa wielkich miast/aglomeracji z dodatkowymi starciami przeciwko wrogom ). Travian i inne przeglądarkowe (czekaj 24h na jeden domek) mnie nie interesują.

Grałem:

-Zeus Pan Olimpu

-Kleopatra królowa Nilu

-Anno(tylko coś z dodatkiem walk/starć)

-Age of Empires/Settlers ale na większa skale.

Tych dwóch nie wymieniłem bo uznałem Anno(za całość serii), a Faraon to tylko jedna z odmian Kleopatry xd Także zaliczona xd

Brakuje starć;/ A to także jest dla mnie ważne.Spore nie...

Hmm...czyli jednak zrobiłem listę na "odpier****" xd

W twierdze(serie) (Krzyżowiec/Crusader najlepsza)grałem ;d

Może cultures ? Rozbudowa jest, jakieś tam starcia również są. Ogólnie przyjemna gra. Obczaj również serię cywilizacja.

Może cultures ? Rozbudowa jest, jakieś tam starcia również są. Ogólnie przyjemna gra. Obczaj również serię cywilizacja.

Cultures sprawdzę, Cywilizacji brakuje starć;/

http://www.gry-onlin...gier.asp?TEM=12 prosze !

Patrzcie go jaki chytry xd

No jesli w tyle gier grales to musze dac CI cale kompedium ; d

Co ja na to poradzę, że lubię te klimaty xd

Dzięki panowie za pomoc.

Nie nie gram,może za miesiąc dwa znowu będę na siłach odpalić grę,wtedy na 100% dodam Cie do znajomych xd

Ostatni naszło mnie na takie gry, kiedyś grałem w Zeusa z dodatkiem Posejdon, cud miód i orzeszki mimo tego, że gry mają już swoje lata.Dlatego poszukuje podobnych (Rozbudowa wielkich miast/aglomeracji z dodatkowymi starciami przeciwko wrogom ). Travian i inne przeglądarkowe (czekaj 24h na jeden domek) mnie nie interesują.

Grałem:

-Zeus Pan Olimpu

-Kleopatra królowa Nilu

-Anno(tylko coś z dodatkiem walk/starć)

-Age of Empires/Settlers ale na większa skale.