Szukam jednej osoby do systemu RaF i do levelowania. Posiadam aktywne konto w World of Warcraft, więc szukam kogoś kto przyjmie moje zaproszenie do gry.
Realm Burning Legion, Alliance lub Horde dla mnie to obojętne. [byle nie gobliny!]
Zależy mi na szybkim wylevelowaniu postaci.
Wymagany wiek 18+. [Mam 18 lat]
Najlepiej zrobić nockę jednego dnia i dobić 85lvl na xp x3. Tylko ludzie mający dużo wolnego czasu i ogarniający w stopniu posdstawowym mechaniki World of Warcraft. Jedna osoba grająca healem lub tankiem tutaj już do ustalenia.
Mile widziany TS/Skype.
Kontakt w temacie, przez GG lub PW.
Zapraszam!
Poszukiwana osoba od RaFa
Zapraszasz do RaFa i jeszcze wymagania hmmm
Zależy mi głównie na expie x3, wymagam głównie ogaru, żeby szybko nabić lvl.
Oferta dalej aktualna ? Mogę zacząć grać z Tobą od jutra, jak prepa kupie, niestety nie mam konta w banku wiec musze się wstrzymać do juterka. Wezmiesz tanka, ja healera i będzie instant wejście na dungi, uwiniemy się raz dwa mam czas na gre 24/h przez cały tydzień. Co i tak nam pewnie zajmie max 3 dni
@up dobrze przeczytałeś pierwszego posta? Po co Ci prep jak musisz zrobić nowe konto aby grać z autorem na rafie.
Kolega wyżej dobrze pisze. Potrzebuje osoby bez konta w WoWie. Ja wysyłam Ci zaproszenie a wtedy Ty aktywujesz dopiero WoWa.
swoją drogą raf się troszkę zmienił i można polecić osobę które de facto już kupiła battlechesta ale nie grała na nim dłużej niż 30dni, proponuję również wyexpić dodatkową postać do 60lvl i w przyszłości użyć na niej 90 boosta z draenorków co da jej wymaxowane profki
@naprawdę:
Naprawdę? Jeżeli można tak zrobić to fajnie.
Oferta dalej aktualna ? Mogę zacząć grać z Tobą od jutra, jak prepa kupie, niestety nie mam konta w banku wiec musze się wstrzymać do juterka. Wezmiesz tanka, ja healera i będzie instant wejście na dungi, uwiniemy się raz dwa mam czas na gre 24/h przez cały tydzień. Co i tak nam pewnie zajmie max 3 dni
Kolego, jak długo masz nieaktywne konto?
Szukam jednej osoby do systemu RaF i do levelowania. Posiadam aktywne konto w World of Warcraft, więc szukam kogoś kto przyjmie moje zaproszenie do gry.
Realm Burning Legion, Alliance lub Horde dla mnie to obojętne. [byle nie gobliny!]
Zależy mi na szybkim wylevelowaniu postaci.
Wymagany wiek 18+. [Mam 18 lat]
Najlepiej zrobić nockę jednego dnia i dobić 85lvl na xp x3. Tylko ludzie mający dużo wolnego czasu i ogarniający w stopniu posdstawowym mechaniki World of Warcraft. Jedna osoba grająca healem lub tankiem tutaj już do ustalenia.
Mile widziany TS/Skype.
Kontakt w temacie, przez GG lub PW.
Zapraszam!