Poszukiwani do wspólnej gry w TERE (en masse)

Witam,

Grupa przyjaciół poszukuje osob do wspólnej gry w Terę na En Masse (NA) na serverze Ascension Valley(PvE)!!! Każda osoba chetna do grania w super atmosferze oraz małym zaufanym gronie jest mile widziana!!! Wymagamy tylko TeamSpeak'a, bez tego zbytnio zabawy nie ma. Gramy od tygodnia i jak narazie jeszcze wbijamy levele lecz w krótce przyda się parę osób więcej do raidowania, dungeonów oraz PvP. Prosze się zgłaszać postując pod tym tematem lub na TS'ie: playon.tsdns.pl ---> TheForsaken ---> Rekrutacja/Goscinny

Dziękuję i do zobaczenia w grze,

Maruderka - Adrian

nick ieen, klasa lancer ;)

nick ieen, klasa lancer

superancko jak cos wieczorkiem dodam Cie kolo 19/20 :)

Zapraszamy do wspólnej gry!!! Nie bać się i wbijać!!!

Ilu mniej więcej już was jest?

Jak obecnie wygląda sprawa z pingiem? Czy lagi są odczuwalne np podczas gry sorcem przy użyciu burst of celerity? Pamiętam, że ostatnio gdy grałem na serwerach NA mój sorc potrafił "gubić" skille nawet bez użycia buffa na cast speed.

Gra ma sie swietnie ping jest bardzo niski jak na NA server a Fps'y bajeczne! Gra nas +- 8 osob ale mamy nadzieje ze wiecej sie znajdzie!

Gra ma sie swietnie ping jest bardzo niski jak na NA server ...

Czyli jaki właściwie ? Jakieś ramy, nie za wiele mówi mi stwierdzenie "ping jest bardzo niski jak na NA server". Przy ponad 80 ping'u czuć, że coś idzie wolniej.

Czyli jaki właściwie ? Jakieś ramy, nie za wiele mówi mi stwierdzenie "ping jest bardzo niski jak na NA server". Przy ponad 80 ping'u czuć, że coś idzie wolniej.

Ping w miescie: przy 50+ osobach = 120-150

Ping na mapce z mobami = 100-120

Pare osob od nas gralo na Eu i mozemy stwierdzic ze gra chodzi o niebo lepiej na NA niz na Eu!

Witam,

Grupa przyjaciół poszukuje osob do wspólnej gry w Terę na En Masse (NA) na serverze Ascension Valley(PvE)!!! Każda osoba chetna do grania w super atmosferze oraz małym zaufanym gronie jest mile widziana!!! Wymagamy tylko TeamSpeak'a, bez tego zbytnio zabawy nie ma. Gramy od tygodnia i jak narazie jeszcze wbijamy levele lecz w krótce przyda się parę osób więcej do raidowania, dungeonów oraz PvP. Prosze się zgłaszać postując pod tym tematem lub na TS'ie: playon.tsdns.pl ---> TheForsaken ---> Rekrutacja/Goscinny

Dziękuję i do zobaczenia w grze,

Maruderka - Adrian